yanmis sigarayi kul tablasinda unutmak 

kapat
  1. külün boyu sigaranın kendisinden daha uzundur.
    #737386 (Gerko, 14.10.2006 20:41)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanmis sigarayi kul tablasinda unutmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanmis sigarayi kul tablasinda unutmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanmis sigarayi kul tablasinda unutmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanmis sigarayi kul tablasinda unutmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kotermek » opel corsa » sosyalizm ve savas » zorunlu din dersi » 532 li hat alip avea ya cevirmek » adini unutmaya devam ediyorum » ankara 7 cadde cafe classic » ergen » joe purdy » yaran diyaloglar » kadinlarin haz noktalari » klasik kemence » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » eski sevgili ile eski sevgili kalmak » osmanli devletini elestirilmez gormek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ersin karabulut » loco roco 2 » neanderthal » 26 agustos 1922 » samsung u600 » canim ailem » homo habilis » atsizcilar » gecen haftanin en kotu entryleri » esinize uzaktan uzaga asigim » ferrarisini satan bilge » mahmut yildirim » ctrl f » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » sise » kelly pensi » winter trees » baslik acmak evlenme teklif etmek gibidir » tasak gecmek » fatura