yanmali 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. icten yanmali motorlar
  2. icten yanmali motor
  3. icten yanmali asklar
  4. borek icin yanmali
  5. icten yanmali arama motoru

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanmali başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanmali ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanmali nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanmali. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sokakta dondurma yalayan afet » vados su » platonik ask » muhabbetin agzina sictin » yaran videolar » nuri bilge ceylan » kal vas flam » fahise ruh » bayhan gurhan » dallama ruh » bon iver » egil kopek » pokelere gelesin » gay ruh » doktor yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » seyh riza » quantum » gabry ponte » bilgisayar basinda omurunu curutmek » the first cut is the deepest » kafkasli » fok katliami » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » domine etmek » blod » yavsak ruh » kurt kizlari » dingil ruh » robinson crusoe ve cuma » karman corman