yanlizlik bensiz kalsin 

kapat
  1. Yalnızlık bensiz kalsın… kalsın.Kaldı da zaten. Yanlızlıktan arınamamak, onunla baş başa kalmak o kadar berbat ve acı verici bir durum ki…

Kimine göre iyi, kimine göre kötüdür bazı şeyler; işte bu da ona benziyor birazcık. Kötü… çok kötü. Hayatımda kimse olmaması, yaptığın ve yapacağın herhangi birşeyi hiç kimseyle paylaşamamak o kadar kötü ve acı verici ki… Kimine göre de güzeldir yanlızlık, insanın hayatında geçiş aşamasının en önemli unsurlarından birisini rol edinmektedir aslında… ama farkında mıyız ki ?

“Ama insan bu yanlızlığı bile paylaşacak insan arar kendisine bir anlık bile olsa!” işte bizim “hayat arkadaşı” dediğimiz kişi, sevilmeye değer ve seven… tek taraflı değili karşılıklı… işte o kişi tam burada devreye giriyor aslında…

Gözlerini kapattığında her an ama her an aklına gelebilecek birisi… Yaptıklarıni yaptıklarınız ve yapacaklarınızın göz önüne gelmesi… ilerisi… en ilerisi… Sonsuz!

işte biz bu aşamasına ise “evlilik” adını veriyoruz hayatta… hayatı paylaşma değil mi? Nedir derler ise işte tam manâsıyla budur hayatı paylaşma, evliliktir tam manâsıyla…

Bunun olması için gereken tek şey ise çoğu kişinin düşündüğü gibi azıcık “para” değildir. çoğu kişinin kullanmayı ve hayatında görmediği değer olan “sevgi”dir, “saadet”tir.

” Karşımda durma öyle sessiz,

Senin konuşmana hayranım ya ben,

Bana bakma öyle derin…

Ağlamana kıyabilir miyim ben? “
    #2788249 (pierre mardin, 04.01.2008 13:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlizlik bensiz kalsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlizlik bensiz kalsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlizlik bensiz kalsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlizlik bensiz kalsin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran espriler » 325 nci donem yedek subay sinavi » daddy » sozluk yazarlari asosyaldir » bir tikky nin intihar mektubu » kritik der praktischen vernunft » gormedigi adamin dogum gununu kutlayan insanlar » futbol asla sadece futbol degildir » terorizm » hz peygamber » sosyalizm ve savas » flirtable » ebru gundes » insanlar dusleri kadar vardir » zeki demirkabiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ask » baktiroglu konagi » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » dying in your arms » ben simdi n abicam » dunyada en guzel bas kurt basidir » macit ozcan » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » aile bireylerinden gelen komik sms ler » ibanez jem » ben bu yaziyi sana yazdim » erkek korkulari » carsaf carsaf » 187 ride or die » sozlukle ilgili istekler » ahmet yildiz olmedi » yaran diyaloglar » huseyin altuntas » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » ben iyi bir iliski hak etmiyorum