yanlissin 

kapat
  1. söz ve müziği mustafa sandal'a ait bir şarkıdır. alev alev albümünde aysegul aldinc tarafından seslendirilmiştir.

Birdin bir tektin benimle
    Güzeldin hoştun gülbebektin
    Senindim her gün herşeyimle
    Değişirsin diye bekleyip sabrettim

Sen kendi derdini kendinle hallet
    Benden sorulmasın sevgiyle hasret
    Kendi derdini kendinle hallet
    Benden sorulmasın sevgiyle

Bir anda unuturum aldırmam
    Boş yere kendimi kandırmam
    Her güzele gönlümü kaptırmam
    Yanlışsın yanmışsın
    #1150355 (vesper, 14.01.2007 08:39)
  2. 1993 senesinde ayşegül aldinç tarafından seslendirilmiş, mustafa sandal'ın nadir yapabildiği iyi işlerinden sadece birisi olan, hoş şarkı..

klibi de şuradan izlenebilinir;

http://www.youtube.com/watch?v=7XN24PiEs9A +
    #1523034 (faidelibilgi, 13.04.2007 17:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlissin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlissin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlissin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlissin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» olum tatli bir turkudur » amsukatif » sefai » denizde karizmayi cizen hareketler » kumelenmek » hz muhammed in hayatina girmeyen kadinlar » turk futbolunun gelismislik gostergeleri » yeter olsun dinci yayincilar » linger » sevgili de olsa insan hayvandir » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » 40 larin cocuklari » karman corman » korsan cd saticisi » mazhar alanson » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » burn after reading » kestane » bir bayandan beklenenler » sozlukle ilgili istekler » kurt sorununa cozum onerileri » bana erkekligini kanitlama kadinligimi hissettir » rachel de queiroz » roberto carlos » astronotlarin idrar icmesi » cicciolina » kusur » mintaka » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » kufurlu entry e hayir » genital bolgesini temiz tutmayan kiz