yanlissam yanlissin de 

kapat
  1. her cümlesini karşıdakine onaylatarak inandırıcılığını ve güveni artırdığını zanneden zihniyetin favori cümlesi. ayrıyeten yanlışsın da...
    #2301867 (antilopyawrusu, 12.09.2007 01:48)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlissam yanlissin de başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlissam yanlissin de ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlissam yanlissin de nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlissam yanlissin de. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kurt kizlari » lord henry wotton » dunyanin en guzel kadini » ahmet hakan coskun » kizlarin kufur etmesi » keep the faith » kisa yoldan olum teknikleri » donersen » derin ruh » tahayyul » topa hakim olmaktan aciz kaleciler » fenerbahce sukru saracoglu stadi » basarisizliga meydan okumak » musluga parmak basip arkadaslari islatmak » winston » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk is gunu » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » 3797 » olenle olunmez » dtp lilerin milliyetci olmasi » caba uzerine » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » mucahit baykal » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » yazar oldunuz » nokia 6230 » neyse ben gideyim artik » cassio de souza soares lincoln » yigit cafe