yanlislikla yanlis kisiye asik olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yanlis kisiye asik olmak
  2. asik olunan kisiye asik olmak
  3. ayni kisiye yeniden asik olmak
  4. arkadasla ayni kisiye asik olmak
  5. ayni anda uc kisiye asik olmak
  6. asik olunan kisiye rezil olmak
  7. ayni anda iki kisiye asik olmak
  8. yanlis kisiye mesaj atmak
  9. kalbinde yanlis kisiye yer vermek
  10. yanlis kisiye kontor yuklemek

© 2008 - uludağ sözlük

yanlislikla yanlis kisiye asik olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlislikla yanlis kisiye asik olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlislikla yanlis kisiye asik olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» knut hamsun » deniz harp okulu » safak sezer » memati bas kafamiza sik » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » elmali » histerik anestezi » yiyorum yiyorum doymuyorum » windows vista » isin karaca » sikinti » darwin in olmeden onceki son namazi » tatar bazuka atmaz » kucuk park » hortlak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozlemek » la vida es una lenteja » turkce verintiler sozlugu » mutluluk » eksi sozluk matruska timi » lumpen » kapali olup okula girerken basini acan kiz » carolus linnaeus » sevgiliyi helikopterle gokdelen damindan almak » anne kokusu » second life da dama cikip sevisen eski sevgili » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » sezgin gezgin » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » high end