yanlislikla evcil hayvana basmak 

kapat
  1. özellikle evinde kedi besleyenlerin başına çok gelen hadise. geceleri evin ortasında uyuyan köpekler de buna neden olurlar.

hayvanın yanlış zamanda yanlış yerde olması ya da uyuması nedeniyle gerçekleşir. hayvandan kısa ve acı dolu bir çığlık yükselir, sizin de içiniz gider tabi.**
    #3916589 (double cross, 04.09.2008 20:40 ~ 20:41)
  2. (bkz: bi kedi gördüm sanki)
    #4169057 (karin, 01.11.2008 10:41)
  3. basmak veya,

o sevimli kediciği farketmeyip, üstüne oturup ciyaklatmak,

daha da beteri,

kapının üstüne konan muhabbet kuşunu, kapıyı kapatınca preslemek...
    arkasından dövüne dövüne ağlamaktır.
    #4169202 (annabell lee, 01.11.2008 11:24)
  4. dikkatsizliğin sonuçlarından biridir. hayvanın ölümü ile sonuçlanması muhtemeldir.
    #4169498 (ben sizofren degiliz, 01.11.2008 12:29)
  5. (bkz: kedidir o kedi)
    #4169545 (sadettin kanyak, 01.11.2008 12:39)
  6. akrep nalan yazmıştım, silen arkadaş akrep nalan ın evcil hayvanını ezdiğini bilmiyor sanırım.
    akrep nalan olma halidir.
    #4172265 (maweraunnehir, 01.11.2008 21:36)
  7. insanın bünyesinde$ sonradan büyük bir acı ve pişmanlık uyandırır.keşke daha dikkatli olsaydım dedirten durumdur.
    #4172326 (missSunshine, 01.11.2008 21:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlislikla evcil hayvana basmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlislikla evcil hayvana basmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlislikla evcil hayvana basmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlislikla evcil hayvana basmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» unutamam » fifa world cup 2006 » pinhani » felon » karamsar entryler » uyumamak icin bahaneler » robert traylor » kemalizm » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » geri donmesi beklenen eski sevgili » politeknik » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » sadece yildiz bakiniz okumak » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » maslaktan 4 levente gelme rekoru » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » baykal in chp ye katilan carsafliya rozet takmasi » tasak gecmek » gul suyu » istiap » kirmizi bileklik » ozel okul avantajlari » huznun isyan olsun » marmara universitesi guzel sanatlar fakultesi » kendi okulumuza dogru » darussafaka » amina koyim facebook » karma sergi » yargi gucunun elestirisi » korkularla yasamak » 2009 fifa konfederasyon kupasi » allah » kasadayken market posetini bir turlu acamamak » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » tesvik sukelasi » adana ya gelip sirdan yememek