yanlislikla entry silmek 

kapat
  1. hiç başıma gelmedi ancak gelse üzücü olabilecek durumdur. hele o kadar yazı yazıp kastıktan sonra, hele bir de en beğenilenler arasında ise koyar insana herhalde.
    #1691470 (tosun burada da hizmetinizde, 27.05.2007 01:56)
  2. hemen hemen imkansızdır, sil tuşuna bastığınız zaman uyarı gelmektedir ve zaten yanlış basmışsanız o tuşa iptal seçeneğini tıklayarak o entryden uzaklaşabilirsiniz...

evet derseniz de bu yanlışlıkla olmaz bilinçli olur...

bu kadar basit, sistem hata yapmamanız için size emin olduğunuz şeylerde bile emin misin? diye sorar ki bir daha düşünün diye...

bu sistem keşke hayatta da geçerli olsa...
    #1691505 (fatal, 27.05.2007 02:05 ~ 02:06)
  3. (bkz: alternatif entry silme sebepleri)
    #1691539 (laedri, 27.05.2007 02:12)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlislikla entry silmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlislikla entry silmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlislikla entry silmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlislikla entry silmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » anlamazdin » the disquieting muses » yaran msn iletileri » rurouni kenshin » alain de botton » turkiye de sokakta kalmak » peoples temple » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » aborted » metin yuksel » kupayla taclandirmak » kriz teget gecti » idf » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » geri zekali » tpjd » yapilmis en buyuk aptallik » all by myself » pmo » suicide redemption » ene » helva » politeknik » mahfaza » cisimlerin dayanimi » sise » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » urk » en buyuk abla bekarken en kucuk kizin evlenmesi » karate ni sente nashi » sss yengen » yaran diyaloglar