yanlislikla eksi oy vermek 

kapat
  1. Entrysi okunan yazara artı oy verecekken birden gözlerin kararıp, butonların birbirine girmesini müteakip yanlış bir klik hareketiyle iyy igrenc butonu ile cursor'un öpüşmesinin hemen ardından, parmağında sol tuştan kalkması ile oluşan istemeyerek yapılmış eylemdir.

entrysini yanlışlıkla kötülediğiniz yazarın menüsüne gidilerek yapılan doğruluk tespitinin ardından kahrolunmasını müteakip sukelalanmak istenen entry değerinde birkaç entrysine sukela verilerek yaşanan duygu bastırılmaya çalışılır.

Bilgi içeren entrysinin eksi oylanmasına anlam veremeyen yazar çoktan "ulan bok mu varda eksiliyorsun" editini entry altına yapıştırmıştır.

Bu provakosyona kanan çoğu iyi niyetli yazar kısa süreliğine seri eksi oy veren ibneye dönüşebilir.

editleri yazarken dikkat edelim*
    #867205 (BlindGuardian, 16.11.2006 17:29 ~ 17:35)
  2. (bkz: yedik onu biz)
    #867210 (ceviz agaci, 16.11.2006 17:30)
  3. (#806392)
    #867232 (o h a, 16.11.2006 17:35)
  4. (bkz: neden kötülendiği anlaşılamayan entryler)
    #867267 (lusi, 16.11.2006 17:43)
  5. problem değildir;

yanlışlıkla verilmiş ise aynı entrye artı oy verirseniz eksi verdiğiniz oy siliniyor ve artı verdiğiniz oy gözüküyor.

inanmayan denesin.

* *
    #867315 (pulp fiction, 16.11.2006 17:51 ~ 17:52)
  6. vicdan azabı çekmemize neden olan durumdur. bu eylem istemdışı gerçekleştirildikten sonra yazara özel mesaj fasilitesi ile ulaşılıp "yav yazarcan ben az önce yanlışlıkla x entryni eksiledim. halbuki ne güzel yazmışsın, ağzından bal akmış. seviyorum seni. öpeyim de istersen?" şeklinde bir mesaj atılması gerekmektedir.
    #2416784 (karin, 02.10.2007 18:33)

© 2008 - uludağ sözlük

yanlislikla eksi oy vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlislikla eksi oy vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlislikla eksi oy vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukte taze taze gorulen irkci yazarlar » salcali ekmek » okuze bakan tren » cher » uludag sozluk kres klonundan basliklar » sensin essogluesek » ukteniz dolduruldu » hayatin sozluk olmasi » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » 3 subat 2001 barcelona athletic bilbao maci » musluman insan laik degildir » kayseri sucugu » bayrak yirtmak » yahudi » hunters of the sky » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cool cat » zamanlama » liyenda » onkyo » isvicreli bilim adamlari » baslik acabilme yetenegi » zaman yolculugu ile cok karli olabilecek sektorler » ask » x olmedi » evrim teorisi » uzerinde sabahliklar ile sabahlamak » maxim tsigalko » kivanc ozkok » her yazar 10 kurus verse olabilecekler » yaratici fenerbahce taraftari