yanlislikla cok gec acilan bir programa tiklamak 

kapat
  1. sık sık başa gelen lanet olasıca pislik durum.

hele photoshop cs'ye tıkladıysanız vay halinize, işte size fırsattır. o açılana kadar örgü örebilir, kahvaltı yapıp banyoya girebilirsiniz.
    #3407936 (karin, 17.05.2008 12:19)
  2. acilen bilgisayarı formatlayıp gereksiz ve ivir zivirlarla dolu olan hafızasını ve yüklemelerini silinmesi gerekir o zaman sorun çözülmüş olur...
    #3408176 (efe misin, 17.05.2008 13:26)
  3. aynı problem photoshopun anne tarafından akrabası gimp içinde geçerlidir.
    #3408183 (ekinoksah, 17.05.2008 13:28)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlislikla cok gec acilan bir programa tiklamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlislikla cok gec acilan bir programa tiklamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlislikla cok gec acilan bir programa tiklamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlislikla cok gec acilan bir programa tiklamak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag universitesi uluslararasi iliskiler » streng » henry kissinger » ben sanderson » radyo sol » fleissig » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » kurt cobain ve genc siviller » alev » orospu ruh » mahmut yildirim » ask i virane » yari turbanli kadin » eksik okul » ibadet kulfet degil nimettir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » isci yuruyor bastan » tayyib madencilik » klimatolog » karmancorman » bir gunluk olarak sozluk » sevgili de olsa insan hayvandir » basliklari alt alta okumak » kirac » sirtaki » kurtlar vadisi yemekteyiz » hayal » i am not anti social society is anti me » nasil yapmali » kuru laf » edward norton