yanlisim varsa duzelt abi 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yanlisim varsa duzeltin lan
  2. yanlisim varsa duzeltin ama
  3. kiyafetini duzelt
  4. entry duzelt
  5. entryi duzelt
  6. sozluk sevgilimle arami duzelt lan allahsiz
  7. entry duzelt bolumunun altinda yazanlar
  8. ya varsa
  9. ne varsa
  10. ne varsa bende var

© 2008 - uludağ sözlük

yanlisim varsa duzelt abi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yanlisim varsa duzelt abi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlisim varsa duzelt abi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» almanca » bono » fethullahcilari milli goruscu sanmak » gotle turetilen deyim ve atasozleri » hicbir oyunda iyi olmayan insan » evladim sen bayanlari ciftlestir ben geliyorum » derste sesli sekilde haydar dumen kosesi okumak » tasinabilir bir aygittan oturum acan solcu » olum orucu sehitleri » 1518 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games