yanlis zaman 

kapat
  1. bir olayın gerçekleşmesi için gereken zamanın doğru zaman olmaması durumu.
    bir insanı seversiniz ama olmaz bir türlü ; yanlış zamandır.
    birine söyleyecek tek lafınız kalmıştır ama söyleyemezsiniz şartlar elvermez ; yanlış zamandır.
    bir şeyi başarmak istersiniz ama başaramazsınız ; yanlış zamandır.
    gibi gibi..
    #2677198 (kursunkalem, 08.12.2007 19:52)
  2. (bkz: mastürbasyon yaparken babaya yakalanmak)
    #2677429 (AsosyaL, 08.12.2007 20:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis zaman. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dogru insan » agladin mi sen sorusuna alternatif cevaplar » zulfuyara dokunmak » yavuzturk mahallesi » munir hostempo » kilcal » on sekizlik kizlarin fantezi yoksunu olmasi » altin aramak » muduru got etmek » ezan » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » baybars » limewire pro » citigroup » dudaktan kalbe » yaz buz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » kufur edilince gunaha girilmeyecek kisiler » feather weight » fan fatality » yapilmis en buyuk aptallik » on bes kisiye saldirdim » sekura » erkan ocakli » hanzo » sbf tkp » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali » mecidiyekoy » tayyar ari » akiskanlar mekanigi » sayfa goruntulenemiyor » yalnizlik » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » tematik mode a alternatif mode istekleri » muslum gurses » yeni baslayanlar icin istanbul » babanin olmesi