yanlis yerine yalnis yazmak 

kapat
  1. sik dusulen yazim hatalarindan biridir. dikkat edilmesi gerekir. akilda kolay kalmasi icin yanmak fiili akla getirilebilir. yaninca oyundan atilmak, yanlis yapmak seklinde dusunulebilir.
    (bkz: yalniz yerine yanlız yazmak)
    #23886 (painkiller, 18.01.2006 11:40)
  2. (bkz: yanılmaktan yanlış yalından yalnız)
    #23889 (cikarinbeniburdan, 18.01.2006 11:42)
  3. konusu yanlis olan bak dergisinin ilk sayisinda yer alan cici tasarim. siyah fonun tam ortasinda kocaman fontlarla yalnis yazmaktadir.
    (bkz: ironi)
    #23942 (philemon, 18.01.2006 12:44)
  4. (bkz: yanlis yazmak)*
    #91959 (child, 28.02.2006 09:41)
  5. uludagsozluk fen edebiyat bolumugururla sunar
    #91963 (registerlater, 28.02.2006 09:46)
  6. başkasını eleştirirken aynı hatayı yapma durumudur.

örnek mükemmeldir.

(bkz: sozlukte yanlis yazmak/#92861)
    #1489638 (bubble, 04.04.2007 06:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis yerine yalnis yazmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis yerine yalnis yazmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis yerine yalnis yazmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis yerine yalnis yazmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hemencevir com » temizlik ve saglikla ilgili hurafeler » gore gori chapa tipa rota hey » 16 kasim 2008 zeytinburnuspor alibeykoy maci » vize ve final donemi aktiviteleri » magic mushroom yiyen mario » nick altindan ayar vermenin yasaklanmasi » arnavut atasozleri » ahmet arslan » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » aldim borcluyum verdim alacakliyim » cincin » isil alben » mrtince » lesbos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » vdz » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » israel defence forces » 187 ride or die » kaderimsin » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » sekura » kafasi guzel olmak » oqqo » daddy » guzel dostum » gecen gun yine sevisiyorum » brian may » baybars » babam ve oglum » ataturk un tuttugu takim » yildiray ogur » 23hapo » bereket tanrisi