yanlis yere isinlanmak 

kapat
  1. ışınlanma aracı icat edildiği taktir de gerçekleşebilecek durumdur.
    yanlış yere ışınlanılması halinde ortaya çıkacak diyaloglar da ayrı bir olay elbette.

hımılop!.. * *
    - lan n'oluyoruz?!
    + biz halil abilere gelmiştik. yok mu kendisi?
    - üst katta bilader.
    + sağol kardeş ya. bu tuşlar çok karışık bazen yandakine basıyorum tabi istemeden.
    - sorun değil. allahtan yanlış zamanda yakalamadın.
    + öyle öyle. eyvallah hadi.
    - selam söyle halil abiye.
    hımılop!..
    #3678671 (teodise, 17.07.2008 20:02)
  2. (bkz: prenses perfinya)
    #3755737 (hkn hsyn, 01.08.2008 17:24)
  3. *zwoooooooongg..
    -nooluyo lan?!?!
    +aaaaa çok pardon rahatsız ettik sizi biz filim setine gidiyodukta...
    -allahım ben rahatça hanımımla birlikte olamayacakmıyım yaaa?!!?
    +gerçi burdada güzel filim çekilir...filimin adı darbeli matkap.
    -ananı avradını sktrin gidin lan ewimden(bu sırada terlikle kovalamaya başlar.)
    +salih kaç oğlum kaç bas şu tuşa hadi!!!!!!
    *zwooooooooooooooooonng..
    #3755801 (djheffy, 01.08.2008 17:34 ~ 17:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis yere isinlanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis yere isinlanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis yere isinlanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis yere isinlanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yerli erotik dizi ismi onerileri » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » saw 5 » hoslanilan kizin tesaduf sandigi kurgusal olaylar » cut » josef k nin k si » sonsuza kadar sevmek » kalorifer peteklerindeki hava » uludag sozluk yazarlarinin yuzde 93 u aptaldir » eros » ikea » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » yanlis saksida buyuyen cicek » sikizm » ezan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pendikspor vs fenerbahce » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » annihilation by the hands of god » aerius » magdala » vurdumduymazca osuradurmak » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » asiti kacmis kola » 0532 2xx xx xx gibi hatta sahip olmak » dunyanin en ezik sarkisi » dusman olmak icin firsat kollamak » on yuz » onur unlu » arude50 » tucimania » aci soguk » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » ask suclari mahkemesi » this mission is over