yanlis yasa 

kapat
  1. toplumun söylediği ve yapmamızı istediği her şeyi reddetmek değil, toplumun tabularını akıl süzgecinden geçirerek, doğruluğunu analiz etmek. bunun sonucunda topluma göre yanlış ama kendine göre doğru yaşamak.
    nefis bir şiir için;
    (bkz: yanlis yasamak)
    #636786 (asiti kaçmış kola, 15.09.2006 15:08)
  2. siyahın içinde beyaz bir nokta oLmaktır.. sorguLamadan bazı şeyLeri beyinLeri içerisine aLan bir topLuma karşı seçiLen bir yoLdur.. yanLış yaşıyorum çünkü düşünüyorum , yanLış yaşıyorum çünkü sorguLuyorum , yanLış yaşıyorum çünkü herkes aynı.. "paat" diye zihinLerine bir şeyLer atan zavaLLıLardan oLmak istemiyorum dediğim hayat feLsefesi..

(bkz: siyahın içinde beyaz nokta olmak)
    (bkz: beyazLar daha fazLa hayatımızda)
    #637111 (Tucimania, 15.09.2006 17:04 ~ 25.09.2006 22:33)

© 2008 - uludağ sözlük

yanlis yasa başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yanlis yasa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis yasa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» denizden turbansiz cikan kadin » henry domercant » fethi heper » beijing 2008 » moderasyonun espri anlayisi » 3 agustos 2008 bjork istanbul konseri » msn isteyen erkegi sapik sanan kiz » selam diyene aleykum selam diyen msn insani » adalet ve kalkinma partisi » domalana kortez a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci