yanlis tuvalete girmek 

kapat
  1. karşı cinsin tuvaletine dalma durumudur.genellikle aceleyle tabelaya bakılmaz.

bayansanız durum daha kötüdür ,her an ayakta işini gören bi erkekle karşı karşıya kalabilirsiniz.

beylerin göreceği en fazla aynada makyaj tazeleyen ya da sigara içen birkaç bayandır.

yinede her iki durumdada insanın başından aşağıya kaynar sular dökülmesi olayı yaşanır.

gören olursa çok pis dalga konusu olursunuz.

fakat beylerin kendi arasında olayı

-aga geçen kızlar tuvaletine daldım
    -hadi bee....vayy...eee anlatsana nasılmış ?..

gibi bir hale çevirmeleride mümkündür.
    #2727065 (N o S, 21.12.2007 21:16 ~ 22.12.2007 18:38)
  2. >aga geçen kızlar tuvaletine daldım.
    <hadi bee....wayy...eee anlatsana nasılmış?
    >şöyle bir delik vardı
    <içinde ne vardı?
    >pok vardı.
    #2727073 (pis cocuk, 21.12.2007 21:18)

© 2008 - uludağ sözlük

yanlis tuvalete girmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yanlis tuvalete girmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis tuvalete girmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar ortac » sidik yarisi » oluye ates etmek » yaran reklamlar » sinirlenince aglamak » 335 gun musluman dovmek » parcacik hizlandirarak tatmin olan bilim adami » bir baska » puandorg » kayip trilyonu deniz feneriyle aramak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games