yanlis tercihler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ek tercihler
  2. tercihler mi zor oss mi
  3. tercihler
  4. genellestirilmis tercihler sistemi
  5. aciklanmis tercihler kurami
  6. cinsel tercihler uzerine espri yapmak
  7. tercihler icin universiteleri gezen oss adaylari
  8. yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar
  9. yanlis kelimesinin yanlis yazilmasi durumu
  10. yanlis zamanda yanlis yerde bulunmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis tercihler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis tercihler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis tercihler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis tercihler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » radyo uludag » redwinemania » asiti kacmis kola » devedikeni » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » no promise » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » uludag sozluk » ask » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » arjen robben » alwayssleepy » silik entry havzasi » yaran entry silinme sebepleri » salvatore di stefano » sikizm » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » zaman in en iyi gazete olmasindaki 10 etken » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » self sufficient » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » radyo baskent » somali korsanlari » olin edirne genclik spor » kevin corchiani » nietzsche » buyumek » tanriya ayar vermek » kabiz olanlara tavsiyeler » lise yillari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » fifa world cup 2006 » 2010 istanbul avrupa kultur baskenti » matrixxx reloaded » banka » oda tv