yanlis sigara veren adi bufeci 

kapat
  1. geçerken selam veren afete dalıp, poşete istediğiniz bir karton sigara yerine, başka marka sigara verip , keyfinizi kaçıran büfecidir.

degit *: 1 saat sora arayıp "değiştirim abi" demiş, yüzüne bişey denmemiştir. burdan kedisine *?/(* diyorum.
    #429011 (pilotmont, 15.07.2006 20:42 ~ 21:01)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis sigara veren adi bufeci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis sigara veren adi bufeci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis sigara veren adi bufeci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis sigara veren adi bufeci. Copyright of the articles are belong to their authors.

» chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » babasi olen cocuk » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » yaran diyaloglar » cemil abi » converse giyen turbanli kiz » yazarlarin moderator adaylari » genoa » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » yoruk sucuk benzeri urun » turk ozel sektoru » something stupid » yildizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sevgili » arude50 » yasemin goksu » all by myself » mahfaza » sozlukculerin blog adresleri » baba ile diyaloglar » turk usulu sevisme ve seks sanati » karizmaniz var mi varsa kac santim » hic oy vermeyen yazar » acele etme » deceku » uludag sozluk vize haftasi » max payne » carsaf carsaf » tez gel yarim » makina muhendisligi » piknometre » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak