yanlis oldugu halde devam eden iliskiler 

kapat
  1. iki taraf da diğerini sevmiyorsa ama toplum kuralları yada çıkarlar bir ilişki gerektiriyorsa ortaya çıkan ilişkilerdir.

taban tabana zıt görüşlü insanların aynı liseden mezun olmuş olması sonucu üniversitede sürdürdükleri formalite ilişki,
    karşılıklı nefrete rağmen ortak arkadaşların varlığının zorunlu kıldığı ilişki,
    pompa yapacam diye başlayıp uzun süre çıktıktan sonra artık geri dönülemeyen ilişki,
    bir kaşık suda boğmak istediğin alt komşuyla bayram, kandil gibi "ayıp" lafına kafayı takmış şeyler sebebiyle ilişki...
    aynı mantıkla binlerce ilişki daha... *
    #3547206 (balyancho, 16.06.2008 21:38)
  2. daha cidi düşünücek olursak yas kemale ermiş bireylerde ailelerin bilip, tanıstıgı ilişkilerdir.. iki tarafın aileside evliliği ister yasın geldi artık diye baskı yaparlar.. yanlış oldugu halde evlilik yapıcak askı beslemediği halde evlenen bireylerdede görülür ilişki türüdür.
    #3547218 (vennus, 16.06.2008 21:41)
  3. hastalıklı ilişkilerdir. devam ederken de acıtır; biterkende...
    #3547834 (ulusaseslenis, 16.06.2008 23:41)
  4. herkes söylese de yaşadığınızın aslında hastalıklı bir ilişki olduğunu,çoğu zaman iyileşmek istemediğiniz ilişkilerdir.
    (bkz: #3539316)
    #3547845 (siyahdalya, 16.06.2008 23:43 ~ 23:49)
  5. (bkz: halkla ilişkiler)***
    #3547848 (ayyash maghanda, 16.06.2008 23:43)
  6. ...
    Yanlış aşklar yaşadık
    Yanlış köprülerde
    Yanlış gemiler yakıp
    Aldırmadan
    ...

diye şarkı mırıdanmak olsa gerek..
    #3547860 (spina, 16.06.2008 23:47)
  7. kurt cobain - courtney love ilişkisi buna örnek gösterilebilir. sonuç? kurt cobain mefta.
    #3547864 (mojorisin, 16.06.2008 23:48)
  8. kabullenilme evresi sancılı olan yanlışlığın bünyede hazmedilmesiyle bile süregelen durum.
    #3547870 (evraka, 16.06.2008 23:49)
  9. kesin bir menfaat çıkar ilişkisi vardır. bir bayan için para , erkek olarak seks olabilir.
    #3548602 (lolita lempicka, 17.06.2008 03:52)
  10. tuğba büyüküstün-ben hariç herkes.*

(bkz: akşam oldu efkarlandım yine)

not:*

edit: seviyorum uleenn. gençliğimi yaktın kitapsız.*
    #3548606 (Saldiray, 17.06.2008 03:58 ~ 04:56)
  11. vazgecemediginiz surece affetdiginizdir, ne zaman ki affetmenin aslında bir yalan oldugunu, affettikce her seyin daha da zorlastıgını gorursunuz o zaman kendinizi kandırmaktan ve affetmekten vazgecersiniz.
    #3548819 (baLim, 17.06.2008 09:54 ~ 23.06.2008 15:42)
  12. gerçeklerin saklandığı ilişkilerdir. uzun süreli bir birlikteliğiniz vardır, her şey yaşanmıştır, heyecan bitmiştir. kimse kendini kandırmasın heyecan biter lakin seviyorsunuzdur, o kadar anı dile kolay, dolmuş duraklarında beraber beklemişsinizdir, "hadi bundan sonrakine bineyim" demesini duymak için dünyaları verirdiniz o zamanlar, şimdi ise bir an önce gitse de kafamı dinlesem diyorsunuz. o da hiç bir zaman "bundan sonrakine bineyim" demez zaten artık. birbirinize itiraf etmeyi geçin kendinize bile itiraf edemezsiniz bu boktan durumu. elalem ne der? aileler nişandan bahsediyor. böyle bir ilişki halinde başka birine aşık olursunuz bir an, zaten aşka da aşıksanız ooo çok kolay aşkı bulmanız. sonra yalanlar içinde yeni bir ilişki başlatırsınız. birbirinden yanlış nur topu gibi iki ilişkiniz olmuştur. hangisi biterse bitsin sizde bir yanlışlık oluşur sonunda.
    #3548848 (john abruzzi, 17.06.2008 10:15)
  13. fatih terim - milli takim.
    #3548849 (cehennetlik, 17.06.2008 10:16)
  14. alışkanlık halini alan ilişkilerdir.
    bünyenize her sabah, her öğlen, her akşam -öyle ya da böyle, iyi veya kötü, tatlı veya acı- enjekte ettiğiniz bir madde.. bir anda bundan yoksun kalmak -faydanıza olsa bile- bünyede bir düzen değişikliği, bir denge bozulmasına neden olur. bunu bir vurdum duymazlık bir adam sen de cilik ile aşmak kolay olmuyor, sanırım sorun da burada.. ondan devam ediyor bu ilişkiler.

ta ki kimsenin kimse için vazgeçilmez olmadığının gerçek anlamda farkında varana kadar.
    #3548878 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 17.06.2008 10:31)
  15. aşkta mantık yoktur sadece hissiyat vardır gerçeği. nerden bilsin yanlış mı doğru mu sadece anı yaşıyorlar.
    #3548893 (estremoz, 17.06.2008 10:35)
  16. eninde sonunda sonlanacak ilişkidir. kasmaya gerek yoktur. kasarsanız her iki taraf için daha yıpratıcı bir hal alır.
    #3548907 (maximus, 17.06.2008 10:39)
  17. (bkz: Ak parti, türkiye ilişkisi)
    #3548917 (invinoveritas, 17.06.2008 10:43)
  18. dıpsız bır kuyuda bogulup kalmaktır aslında.ya orda nefes bıle almadan yasamaya devam edeceksındır ya da senı karsılayacak yenılıklere elını uzatmak,etrafına bakmak ıcın kafanı bıraz kaldırmaya caba gosterceksındır.
    sevmek,ask degıldır zaten yanlıs olan cogu zaman.mantık olarak yanlıstır bazı seyler ılıskılerde.sonra zamanla yuregınızı de kandırıp onu sevmedıgınıze ınandırısınız kendınızı.ve yuregınızın bır yanı onu arar durur kımı zaman.
    her sey bıter.gerıye sadece anılar kalır,unutamadıgınız!derın dusuncelere hapseden!
    en basıtı el ele yurudugunuz o kalabalk sokaklar,kacamak opucukler,tatlı atısmalar...
    #3548981 (froidviolace, 17.06.2008 11:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis oldugu halde devam eden iliskiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis oldugu halde devam eden iliskiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis oldugu halde devam eden iliskiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis oldugu halde devam eden iliskiler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» leyton orient » sozluk yazarlarindan aforizmalar » sabah yagmurlu havada ise gitmek » kupayla taclandirmak » hoscakal » ben kimim » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » fenerbahce nin muhtesem alanya zaferi » atilla ozdur » ultraslan cennet » elle tu l aimes » yanlis saksida buyuyen cicek » kendi okulumuza dogru » 2006 dunya kupasi finali » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » pasamiz cok sakacidir da » manuel pablo » system shock » bebek » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » son killanma tarihi » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » 2 fast driver » osuruguyla daglar yikan kisi » meshur turk yalanlari » real » maslaktan 4 levente gelme rekoru » varaka » cepte siyanurle dolasmak » hayat » baba ile diyaloglar » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » webcam acan kizin cirkin cikmasi » sihhat