yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak 

kapat
  1. eski sevgili sıfatını taşıyan aşkzede kişilerin sıkça başvurduğu yöntem. bazıları vardır ki sizi aptal yerine koyar, açıp telefonu "kızım senin zeka yaşın kaçtı ya" diyesiniz gelir.

"yanlışlıkla" gelen ilk mesaj:
    çok kötüyüm. dün gece saatlerce ağladım. uyuyabildiğim zamanlarda da onu rüyamda görüp ağlayarak tekrar uyandım. sabaha kadar bu böyle devam etti. sen napıyosun?

*
    5 dakika sonra "yanlışlıkla" gelen ikinci mesaj:
    az önce yine yanlışlıkla mesaj atmışım. kendime kızıyorum böyle olunca. sürekli onu düşünmekten sanırım.

(bkz: allah ım madem yarattın takip et)
    #4080050 (uypaciyakoverbeni, 12.10.2008 19:11 ~ 19:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis numaraya sms atmis numarasi yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» annihilation by the hands of god » kendini guzel sanan sisman kiz » hangi ask adil ki » buz parmak » on bes kisiye saldirdim » oneydilan » yildiray ogur » mozilla firefox » mushrooms » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » ctrl u » sheep in fog » pozcu » lesbos » magdala » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » baklava yerken ayran icmek » yemekteyiz » ateizm » on yuz » iktisat tarihi » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » mikrodalga firin » muhim degil » kabiz olanlara tavsiyeler » zaman » bereket tanrisi » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » ayici baryam » loco roco 2 » bebek » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » tucimania » hicbiryer » 57 nci alay