yanlis kisiye kontor yuklemek 

kapat
  1. genellikle atmlerden yapılan aktivitedir.

yüklenilen şahıstan geri istenir, vermezse yarabbi şükür denir, verirse dua edilir...

ayrıca aynı şey, gsm operatörü bayilerinden pos makinesiyle yapılan yükleme işlemlerinde de görülür.
    #2110015 (paleface, 11.08.2007 01:29 ~ 17:45)
  2. kontörün gittiği kişi geri gönderirse;
    teselli ödülü olarak 10 kontör gönderilir.
    yok hayır göndermezse;
    telefon numarası bilinen gavatlara yapılan her türlü ibnelik yapılabilir.
    #2110124 (gone with the sin, 11.08.2007 01:48)
  3. mal olma durumu. yahu iyice kontrol etsene numarayı doğru mu yanlış mı diye. ayrıca bakınız bakalım: ne aglarsin benim zulfu siyahim.

edit: iş bu edit'e büyük katkısı olan paleface'e teşekkürler.
    #2110171 (Sıfırın Altında, 11.08.2007 01:53 ~ 02:06)
  4. çoğu zaman üzerine bir bardak soğuk su içilesi durum.
    #2110218 (mini doll, 11.08.2007 02:02)
  5. aceleci bir hareket olmakla birlikde, kişinin dikkatsizliğini ortaya çıkaran bir durum halidir.
    #2456019 (efe misin, 11.10.2007 10:04)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis kisiye kontor yuklemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis kisiye kontor yuklemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis kisiye kontor yuklemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis kisiye kontor yuklemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» prologue » bir kriz politikasi olarak isten cikarma » kilcal boru » aglatan sarkilar » anlatma » hesap ver » yuregini torpulemek » brasilia » basliklari alt alta okumamak » alptekir pisisoy a sordunuz da mi » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » sick the red » milli demokratik devrim » marifet iltifata tabidir » kadin erkek esitligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » google earth » and all things will end » a series of unfortunate events » ozan » bir acayip sevda dustu serime » birinci viteste giderken motor sesi cikarmak » wookie » ben bu yaziyi sana yazdim » feyzullah ete » seyit riza » hicbiryerdecilik » yaftalamanin dayanilmaz agirligi » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » fuat kozluklu » metin yuksel » cicek acan kaktus » metriks » catisma esnasinda geyik ceviren polis » beyaz tavsan » solun ulusali mi olur lan