yanlis ise duzeltin lutfen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lutfen yanlis anlama
  2. yaniliyorsam duzeltin
  3. yamuluyorsam duzeltin
  4. yanlisim varsa duzeltin lan
  5. yanlisim varsa duzeltin ama
  6. yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar
  7. yanlis zamanda yanlis yerde bulunmak
  8. yanlis kelimesinin yanlis yazilmasi durumu
  9. yanlis zaman yanlis mekan
  10. yanlis zaman yanlis insan

© 2008 - uludağ sözlük

yanlis ise duzeltin lutfen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis ise duzeltin lutfen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis ise duzeltin lutfen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» en ilginc evlenme teklifleri » hatirlamiyorum » sozlukte kutsala saldirarak dikkat cekme ekolu » house bill of lading » unlulerden ozlu sozler » b 36 » babanin sevgisinin anlasildigi anlar » bekar » fazil husnu daglarca » paper moon » prisoner » egeid » istiklal caddesi » kerem sanatel » vatan sagolsun da vatan da sagolmaya layik olsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baslik parsellemenin uc buyuk yolu » otobuste popo vermek » darbe gunlukleri 3 » erol zavar » planet earth » vazgecilmezden vazgecmek » mapushane cesmesi » seviyorsa mutlu edip sevmiyorsa siktir etmek » happy birthday to you » ucuzkenar ucgen » raziye » kamos » burak dilmen » turkiye a milli futbol takimi » normandiya cikarmasi