yanlis insani deli gibi sevmek 

kapat
  1. şu sıralar yaşadığım,yanlış insan olmasına rağmen hala onu düşünüyor olmayı kendime itiraf etmekten bile çekinmeme sebep olan durum.keşke diyorum..keşke hiç girmeseydin hayatıma,keşke hiç tanımamış olsaydım seni,keşke hiç sevmeseydim delicesine..aşık olmaktan soğutur insanı,yanlış insanı delicesine sevmek..her yeni insanı "ya.." girişli cümlelerle karşılarsın.."ya bu da yanlışsa..".fakat yanlış olup olmadığını anlamaya vakit yoktur.çünkü doğru da olsa yanlış da olsa,hayatına giren insanlarda yine onu ararsın ve o insanlar onun yerini tutmuyorlardır,belki de doğru olduklarındandır kim bilebilir ki..
    #3847332 (esina, 21.08.2008 04:22)
  2. uğruna ülkeyi terketmek gibi bir şey yapacağım his. başka türlü olmamaktadır. deneyimle sabittir.
    #3847338 (zlatan1937, 21.08.2008 04:32)
  3. (bkz: doğru insanı yanlış bir biçimde sevmek)
    #3847339 (cemsbg, 21.08.2008 04:34)
  4. - seni deli gibi seviyorum necla, o kadar seviyorum ki huni falan doldurdum eve. sana olan aşkımı dağlara, taşlara, ulu ulu ağaçlara haykırmak istiyorum. öylesine çok seviyorum ki seni, öl desen ölecekmişim gibi geliyor. hiç öl deme olur mu necla? sonsuza dek mutlu yaşayalım.
    + ne neclası bilader, benim adım ayhan
    - uppss, pardon hocam ya.
    + sorun değil.
    #3847340 (7th son of a 7th son, 21.08.2008 04:35)
  5. zamanla değmediğini görecek ardından boşa harcanılan zamana yanılacaktır.
    #3847341 (dibi dibi rek, 21.08.2008 04:37)
  6. (bkz: sevmiyorum seni artik gozlerimi geri ver)
    #3847361 (mulayim, 21.08.2008 05:04)
  7. aslında yanlış, doğru ya da yanlış bir insanı deli gibi sevmekle başlar. hiç bir zaman, hiç bir koşulda bir insanı deli gibi sevmeyeceksin. aşkın da, aşktan ölmenin yalan olduğunu bilerek yaşayacaksın. zamanın yarana merhem olmasını beklemek yerine o yarayı almamaya calısacaksın. sonuc olarak sevmeyeceksin hiç kimseyi, bağlanmayacaksın körü körüne...
    #3847407 (kartal penchesi, 21.08.2008 05:48)
  8. (bkz: kış güneşi)
    #3847522 (cimcime, 21.08.2008 09:24)
  9. ask denen merette dogru veya yanlıs kriterlerini kalbiniz ruhunuz belirledigi ve mantık devre dısı kaldıgı icin deli gibi seviyorum dediginiz kisi sizin icin dunyada ki hatta gezengende ki en dogru kisidir bunun tersini iddia eden kisi ya gercekten sevmemistir, ya sevdigi asık oldugu kisi ve iliski icin caba sarfetmemistir ya da canı biraz yanınca "aman bu da yanlıs kisiymis" deyip pes edip bitirmistir ki boyle yaptıysa zaten adı ask hissettigide delice sevgi degildir.
    #3847708 (baLim, 21.08.2008 10:37)
  10. kimin doğru kimin yanlış olduğu ancak ayrılıktan sonra anlaşılabildiği için geçersiz önerme.
    #3847719 (rakimalboga, 21.08.2008 10:39)
  11. Düşündükçe senin neyini sevdim dedirten ama ölümcül hastalık gibi hep ilerleyen bir vaka.
    #3847836 (aagresifbayan, 21.08.2008 11:13)
  12. yanlıştır, biliyorsundur yanlış oldugunu. uzak durmak unutmak istiyorsundur, ama engelliyordur bir şeyler. daha cok baglanıyorsundur. ilerde üzülcegini bile bile anı yaşıyorsundur. çaresiz hastalık her gün daha cok içine alıyordur seni, kıvranıyor, ölüyorsundur.yanlış oldugunu bilsende bir şeyler serni hep ona sürüklüyordur, kaçamıyorsundur. arkana bakmadan uzaklaşamıyorsundur. imkansızdır. sebepsiz bir şekilde baglanıyorsundur, nereye baksan sedece o. herşey ondan ibaret. üzülüyorsundur, derin yaralar alıyorsundur ama aşk denen şey seni bırakmıyordur. bu acı kolay kolay bırakmayacaktır.
    #3847934 (crzytarantla, 21.08.2008 11:32)
  13. mantığın ötesinde yürünen bir yoldur aşk.

kalp çarpar,

göz görmez...

gözler yeniden görmeye başladığındaysa elinizde tek başına yaşanılan bir yalnızlık kalmıştır.
    #3849373 (cranberry, 21.08.2008 15:49)
  14. (bkz: ariza tiplere asik olma egilimi)
    (bkz: 4s kurali)
    #3849449 (syme, 21.08.2008 16:06)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis insani deli gibi sevmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis insani deli gibi sevmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis insani deli gibi sevmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis insani deli gibi sevmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» osman gokcek » alicengiz oyunu » metin culhaoglu » vanpir » teoman in ustunde oturdugu bar taburesi » hillary clinton » herbaryum » in the end » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » spitneybears » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » sekura » dumtek » zall dan sen secilmis kisisin diye mesaj almak » elinde ekmekle top oynayan veletler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » seoul » felon » alman » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » hakiki tosun pasa benim » bir adam cizeceksin » kanye west » i need some water » mozilla firefox » luciano figueroa » elf prensesi » ulan okuz anadolulu » beni aglatma » mahfaza » nano sahtiyan cell im » hava kuvvetleri proleter devrimci orgutu » karamsar entryler » uludag sozluk » silahli kuvvetler j2 » bir kadin tarafindan sifirlanmak