yanlis degil bilerek yazdim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kahretsin yine yanlis yazdim
  2. sorulan adresi bilerek yanlis tarif eden kisi
  3. seni bana mevlam degil kendim kendime yazdim
  4. emrah kocum yanlis anlamiyorsun degil mi
  5. yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar
  6. yanlis kelimesinin yanlis yazilmasi durumu
  7. yanlis zamanda yanlis yerde bulunmak
  8. bilerek
  9. yanlis zaman yanlis insan
  10. yanlis zaman yanlis mekan

© 2008 - uludağ sözlük

yanlis degil bilerek yazdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis degil bilerek yazdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis degil bilerek yazdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oldurulen 23 teroristi gormek istiyoruz » seksen defa ayni seyi tartismak » citizen erased » hepinizi dollerim » blue screen » her boka ipod demek » sokakta yuruyen erkek modelleri » en iyi rock gruplari hangi ulkeden cikar sorunsali » hani benim receb im receb im » 2 ekim 2008 fc metalist kharkiv besiktas maci » brekisefal » sabahin 7 sinde fon cektirip okula giden kiz » cm 03 04 » playboy » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rammstein » sozlukteki amerikancilar » bir olur bin diriliriz » 2012 olimpiyatlari » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » ntv spor » dream theater » dincilerin mini etek korkusu » yazarlarin kendilerini benzettikleri unluler » melih gokcek » ayhan akman » vatan sevgisi » discovery civilisation » demet evgar » 2 yasindaki cocukla muhabbet etmek