yanlis cumhuriyet 

kapat
  1. sevan nişanyan'ın kırmızı yayınları tarafından basılmış son zamanların en dikkat çeken kitabı. tanzimat, ıslahat,ittihat ve terakki ,atatürk ve cumhuriyet üzerine kaleme alınan kitaplar arasından en cesur olanı .
    #3692043 (stratosfer, 20.07.2008 16:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis cumhuriyet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis cumhuriyet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis cumhuriyet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis cumhuriyet. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayata dair ic burkan detaylar » the disquieting muses » yapan » oy vermek » marty friedman » slasher » bebek » sansim yok deyip hicbir sey yapmamak » sheep in fog » iguananin olumu » tadelle » self sufficient » blues » turbanli sirin » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » single ladies » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » yargi gucunun elestirisi » karsi karsiya » ultraslan cennet » metriks » dis ticaret acigi » april 18 » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » havuzun dibinden fayans cikaran dalgic » ankara da bir surrealist melih gokcek » nick and the candlestick » nev york nev york seni yenecem laaaa » ersin karabulut » yesil basli govel antilop » kemalizm » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » dalga gecerek reddetmek » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » pendikspor vs fenerbahce