yanlis baslik actiginda ne yapacagini bilmemek 

kapat
  1. "aynı" yerine "ayne" yazdığında insanların sana "aa salağa bak, hay senin türkçe hocanı..." gibi cümlelerle hitap edeceğini bilmene rağmen nasıl düzelteceğini bilmediğin için bunları sineye çekmek...
    #2473249 (cavaliar, 15.10.2007 17:25)
  2. (bkz: yapacak bir şey ama allah'tan ümit kesilmez.)
    ama moderasyondan yardım talebinde bulunulabilir.
    #2473267 (Umutluyum Hala, 15.10.2007 17:28)
  3. +ayar almaya hazır ol seni pis zenci..

zihniyetine karşı dirençli bir kalkan bulmak.. işte bu bilmeniz gereken şeydir.
    #2473273 (karin, 15.10.2007 17:29)
  4. (bkz: iyi bir avukata ihtiyacin olacak dostum)*
    #2473285 (infectus, 15.10.2007 17:31)
  5. hepimiz bilmiyoruz pankartları hazırlayıp sokaklara dökülme önerisi, alınacak durum.
    #2473289 (venividivici, 15.10.2007 17:31)
  6. gizemli yazar olarak, gerçekleşecek her şeyi uzaktan izlemek gerekir.
    başlık altına yazılan bütün ayar cümleleri "...bu entry başlığın durumu ile alakalı...", "...chat/forum tarzı entryler silinir..." gibi sebeplerle silinir, başlık düzeltilir, tüm bunlar unutulur ve/veya uludag modern'de yerini alır.
    ayrıca tutmayın beni yazacağım;
    kac lan kac şimdi gelirler.

ayrıca bu seferki entrym, başlık silindiği için silinmiş, oysa başlık silinmese bile kural ihlali yapmıştım ben, benim entrym benim hatam yüzünden silinmeliydi, bunun bedelini ödeyeceksiniz. *
    #2473308 (arpaci kumrusu, 15.10.2007 17:36 ~ 17:45)
  7. panikatak belirtisi olabilir. *
    #2473327 (cveevezvea, 15.10.2007 17:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis baslik actiginda ne yapacagini bilmemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis baslik actiginda ne yapacagini bilmemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis baslik actiginda ne yapacagini bilmemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis baslik actiginda ne yapacagini bilmemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alkol » aforizma » var misin yok musun adriana lima » pozcu » bok cuvalim » objebi » maslaktan 4 levente gelme rekoru » anlamamazliga yatmak » insanlar dusleri kadar vardir » tehlikenin farkinda misiniz » on yuz » drama koprusu » cengiz aytmatov » mimar sinan guzel sanatlar universitesi » kadin erkek esitligi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » istiap » lezce com » annihilation by the hands of god » actua soccer 3 » joe purdy » profosyonel1972 » fm 2009 deki yetenekler » la copa rota » mahmut yildirim » telengitler » alevi davasinda aslan kesilen ateist » mirror » quantum of solace » sari biber » maskeli besler kibris » grand ekinoks » axe africa » mclaren f1 » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » triptykon