yanlis baslik acanin entrysini ilk entry yapmak 

kapat
  1. bir konu hakkındaki yanlış ve doğru açılmış başlıkları birleştirirken, yanlış başlığın ilk entrysini önce açıldı diye ilk entry yapma haksızlığı. adam daha unsuz sertlesmesinden bihaber, daha -da bulunma hal ekinin sertleşerek -ta ya dönüşeceğini bilmiyor ama başlığı doğru açmış gibi ilk entrynin sahibi olabiliyor.
    #3606887 (serbest radikal, 01.07.2008 21:25 ~ 21:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis baslik acanin entrysini ilk entry yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis baslik acanin entrysini ilk entry yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis baslik acanin entrysini ilk entry yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis baslik acanin entrysini ilk entry yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yay burcuyum yayarim » adam sirasina gecmek » dunyayi yoneten adam » akbank » suadiye cafe » fatura » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » cami yapilacagina akm yapilsin » kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf » pan am » kadin erkek esitligi » isimsizcisimsizipsizdipsiz » mersin buyuksehir belediyesi » the rule of four » karadeniz caddesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » cincin » iett nin yeni akbil kutulari » max payne » baktiroglu konagi » the thin people » quantum of solace » symposion » kerhane » futbolu seveni hanzo sanan bakis acisi » yesil sahalarda nadir gorulen olaylar » anlamazdin » mustafa kemal ataturk » geri zekali » google chrome » desiree » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » metro kapisina elini sokan insan » ablam icin gazel » eric cartman » opel astra cabrio