yanlis bakiniz vermek 

kapat
  1. düzelt butonu ile düzeltilebilecek bir hata.
    #22439 (ben miyim, 17.01.2006 22:53 ~ 22:54)
  2. bu duruma uğrayan mağdurların çığ gibi büyüyüp,hırs yapıp herkesin birbirini tongaya düşürmesi.
    #22445 (zarar_ziyan, 17.01.2006 22:55)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis bakiniz vermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis bakiniz vermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis bakiniz vermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis bakiniz vermek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» vera » uludag sozluk moderasyonu » system shock » emre aydin » samsung u600 » para ve mutluluk » sozlerimi geri alamam » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » real » fuat » chrome vs firefox » clear man activsport » feather » turk usulu sevisme ve seks sanati » gel gonul » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » baklava yerken ayran icmek » kedilerin yuzundeki hayirdir ne bakiyon ifadesi » radyo uludag » ben seni hak etmiyorum » fethullah gulen » digitally imported internet radio » ask » yaran diyaloglar » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » migfer » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » veri zarflama analizi » nilufer hayvan hastanesi bakim ve barinma merkezi » puslu kitalar atlasi » geceyi bas basa gecirip sevismeyen erkekle kiz » sinemada sevisirken ara isiginin yanmasi » var misin yok musun adriana lima » basliklari alt alta okumak » baba ile diyaloglar » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz