yanlis anlasilmasin saygisizlik etmek istemiyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kenan evren e brutal vokalle saygisizlik etmek
  2. kufur etmek istemiyorum
  3. bak yuru git kavga etmek istemiyorum
  4. isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum
  5. uzun yazayim da sacmaladigim anlasilmasin
  6. yanlis konulara temas etmek
  7. kusuratli sayi vereyim de salladigim anlasilmasin
  8. sanatci isimlerini yanlis telaffuz etmek
  9. yanlis kisiye kontor transfer etmek
  10. takima yanlis kisiyi transfer etmek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis anlasilmasin saygisizlik etmek istemiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis anlasilmasin saygisizlik etmek istemiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis anlasilmasin saygisizlik etmek istemiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis anlasilmasin saygisizlik etmek istemiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » radyo uludag » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » ask » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » uludag sozluk » karpuzkabugu » yeni uuser olacaklara nick onerileri » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » alwayssleepy » salvatore di stefano » uludag sozluk ten soguma nedenleri » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » surekli ayni kisilerin eksi oy vermesi » okan karacan » para ve mutluluk » gap » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » avar kaganligi » yapan » yeni uuser olacaklara nick onerileri » ketel one » ruya » eros » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » happy christmas » urk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » zall online » babam ve oglum » yenilmedik ezildik » 3d radio control racers » mahler senfoni no 1