yanlis anlasilma olmasin ha espri sadece yani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yanlis anlasilma korkusu
  2. yanlis anlasilma korkusuyla kizlara saat soramamak
  3. yazarin icini kaplayan yanlis anlasilma korkusu
  4. yanlis anladin abi yalarlar yani
  5. sifrenin sadece son harfinin yanlis yazilmasi
  6. turban yani kalmadi laik yani versek
  7. espri yapmaya calisip espri yapmadim diyen tip
  8. yanlis zamanda yanlis yerde yapilan reklamlar
  9. yanlis kelimesinin yanlis yazilmasi durumu
  10. yanlis zamanda yanlis yerde bulunmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanlis anlasilma olmasin ha espri sadece yani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanlis anlasilma olmasin ha espri sadece yani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis anlasilma olmasin ha espri sadece yani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanlis anlasilma olmasin ha espri sadece yani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » radyo uludag » karga » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » yaran diyaloglar » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » karpuzkabugu » uludag sozluk » ask » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » salvatore di stefano » alwayssleepy » silik entry havzasi » sadece turkiye de gorulen olaylar » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » eski sevgilinin dogumgunu » geriye donmem » acik diplomasi » 7eventy 5ive » gecen gun yine sevisiyorum » cadi kazani » sicmak » vize » kushimoto sokagi » solun ulusali mi olur lan » dis ticaret acigi » mahler senfoni no 1 » yarak » tkp » politeknik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » brian may » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » elm » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak