yanlis anlama 

kapat
  1. uktedir.
    efenim başlığı iki kol halinde incelemek lazımdır.
    kol-1:''yanlış anlama'' iki kişi arasın da geçen bir diyalog esnasın da,taraflardan birinin tehlikeli bir cümle kurması ve anlatılmak istenenin rayından çıkmaması için karşısında ki elemana söylediği uyarı cümlesidir.
    for example:- bak abi sana bişey diycem ama yanlış anlama.
    kol-2:''yanlış anlama'' sözünün diğer anlamı ise sizin anlatmak istediğiniz olgu ya da hadisenin karşınızda ki tarafından ters şekil de algılanmasıdır.
    for example:-ne yani benim manitaya asılıyon öylemi??
    -yok abi ''yanlış anlama'' öyle değil...*
    (bkz: bilgi içerikli entry)**
    #750304 (karpuzkabugu, 18.10.2006 01:41 ~ 01:42)
  2. yanlış anlama şudur;

(bkz: #3166334)

bu entryde yıldızlı bakınıza bakıp "utandım ama ekmek parası" yazısını okuyunca kesin erotik pozlar çıkacak demiştim. sibel kekilli hesabı, sayfa ziyaretçi sayısı vs gelmemişti aklıma.
    #3166357 (tarih ve saat;, 20.03.2008 11:35)
  3. ing. misunderstand.
    #3166360 (notrinova, 20.03.2008 11:37)
  4. pek çok film ve dizinin ( eski türk filmlerinin ) senaryolarının oluşumuna yardımcı olmuş temel neden.
    #3166379 (asperg, 20.03.2008 11:42)

© 2008 - uludağ sözlük

yanlis anlama başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yanlis anlama ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanlis anlama nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» igor » potansiyel pic erkek isimleri » roronoa zoro » el cezire den turk tvlerine sicrayan haber spikeri » di mi » ergenekon » ver eline yesin ort ustunu yatsin » 7 agustos 2008 brezilya belcika maci » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » yillarin saygin otuz birine osbir diyen zihniyet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci