yankiler 

kapat
  1. Göztepenin efsane tribun grubudur bir zamanlar adından çok sözettirmişti 50 kişilik bir tribun grubu alemin tozunu attırmıştı.
    #4054709 (Oscar, 06.10.2008 20:30)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yankiler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yankiler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yankiler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yankiler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kor musun » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » hemencevir com » a little piece of heaven » bir acayip sevda dustu serime » adini unutmaya devam ediyorum » i am sasha fierce » mehmet ali birand » macta sortunu indirene kirmizi kart gosterilmesi » bairam hoshtempo » marty friedman » wicker park » the jailer » son killanma tarihi » irmak unal » jucy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » born in a morning hall » olmeden onceki son sozler » google chrome » onur unlu » karsi karsiya » hz peygamber » ferrari enzo » tematik entry » kuntayi kinteleyen adam » futbol fanatigi olmak » kafama sikar giderim » bin jip » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » legrad » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » power turk » butun muhendisleri abazan diye fislemek » satanistlerin artik seytan taslanmasin protestosu » silent hill homecoming