yanki vadisi 

kapat
  1. metin ustundag'ın parantez yayinlarindan 1999'da çıkan keyifli kitabı.
    anketörlerimiz mutlaka okumalıdırlar..
    zira metin üstündağ herkese taş çıkarmaktadır bu konuda..

-oğlunuz ne iş yapar?
    -sol radyo reklamları
    -zırdeli atasözleri
    -sulh ve sıhhat nasihatları
    -bugün doğan çocuklara alternatif isim önerileri
    -yepisyeni yemek isimleri
    -türk usulü prensipler
    -yıl 2023
    -mizah panelleri toplu soruları
    -yeni yıl kararları
    -mevsimsonu indirimli sorular
    -dün neredeydiniz?
    -çok klaisk bir soru olacak ama?
    -dilek ve temenniler
    -haybeden seçim vaatleri
    -naylon fatura laflar
    -hayatı nasıl yaşayalım
    -şişmanlık zayıflık geyikleri
    -ne düşünüyorsun sevgilim?
    -gerçeküstü atasözleri

gibi başlıkların altına yazılan yazılar ve birkaç deneme türü yazıdan oluşmaktadır.

*
    #213050 (cikarinbeniburdan, 05.05.2006 13:26)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanki vadisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanki vadisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanki vadisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanki vadisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alpaslan dikmen » ozan » kadin erkek esitligi » adriana lima » isn t love » bedava komuru satip eve ek gelir saglamak » ask » issiz adam » digital fotograf makinasi samimiyetsizligi » cumhuriyet halkevleri » fenerbahce yi genelde kizlarin tutmasi » ankara anteras avm » hesap ver » hem musluman hem irkci olmak » limanla kavgali isyankar kaptan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » isimsizcisimsizipsizdipsiz » eskisehir buyuksehir belediyesi » elle tu l aimes » ruyada dusen insanin yatakta ziplamasi » imf ile anlasmanin kriz demek olmasi » metro kapisina elini sokan insan » ayrilik sonrasi esya krizi » marty friedman » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » cappuccino » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » yerli erotik dizi ismi onerileri » basbakanin geometri bilmemesi » ben » drama koprusu » saat basina kadar istiraat et » ahmet hakan coskun » club tribal » yazarlarin aslinda demek istedikleri