yaniyoruz 

kapat
  1. gecenin bu saatinde bile havadan hala sıcağın yüzümüze vurduğu andır. kutuplara gidesi geliyor insanın.
    #3880383 (loversgrief, 28.08.2008 00:19)
  2. (bkz: yanıyorum)
    (bkz: yanıyorsun)
    (bkz: yanıyor)
    (bkz: yanıyoruz)
    (bkz: yanıyorsunuz)
    (bkz: yanıyorlar)

(bkz: yanmak)
    #3880391 (4bucuktan5bucuk, 28.08.2008 00:20)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaniyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaniyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaniyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaniyoruz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayabakan » tanismak icin soylenen ilk kelimeler » zoruna giden entrye eksi veren yazar » hayattaki en guzel anlar » zaman » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » masturbasyon » darwen » ne ictiysen aynisindan istiyorum bakinizlari » bir kac iyi insan » fabala » en hizli baslik giren yazar » sinavda bkz vermek » yoldaslar » yas maya » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gnc » princess istanbul » ismail karacan » ben simdi n abicam » sol frame ye kurt lu baslik acmak » dibinden sokmek » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle » akasya asliturkmen » alternatif vodafone reklam replikleri » agiotage » basliklari ust uste okumak » fm 2008 deki yetenekler » ayni gece hem saw hem de hanibal izlemek » eurovision a azerbaycan in katilmasi » elf prensesi » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » 532 li hat alip avea ya cevirmek » sanliurfa da doktorun dayak yemesi » engin kennerman » facebookta gecirilen zaman