yaniyor tum gencligim 

kapat
  1. içimi yakan kesmeşeker parçası. bir değil iki evi olan kalpler için.

ben mutlu bir çocuktum yıllar önce
    sanma şimdi büyüdüm, sanma keyfim yerinde
    giden topun peşinden işlerin peşine
    büyümek yoktu dostum verilen tüm sözlerde
    mesai bitti şimdi paydos baba
    hava soğuk, hergün pazartesi bana
    yabancı yüzler dolu tüm caddeler
    olmuyor baba, gitmiyor birşeyler

yanıyor tüm gençliğim yanıyor tüm geçmişim
    nerdeydin söyle sen nerdeydin
    bak çocuk büyüdü bak çocuk ölüyor

aşık oldum yıkılmadım ayaktayım
    taşıdım hep yanımda cebimdeki düşleri
    biraz yardım yardım yollayın
    batıyor bu gemi
    kaptan çoktan gitti

mesai bitti şimdi paydos baba
    hava soğuk, hergün pazartesi bana
    yabancı yüzler dolu tüm caddeler
    olmuyor baba, gitmiyor birşeyler

yanıyor tüm gençliğim yanıyor tüm geçmişim
    bak çocuk büyüdü bak çocuk ölüyor
    nerdeydin?????
    #1233300 (karanlikta, 30.01.2007 17:44)
  2. batıyor bu gemi kaptan çoktan gitti...
    #2643635 (bugsbunny, 29.11.2007 18:55)
  3. ne kadar neşeli olursanız olun, darmadağın etme kapasitesine sahip şarkı. çok feci çok. lise son'da üniversite sınavına hazırlanırken fon müziğim olmuştu.
    #2759342 (dolph lundgren, 28.12.2007 20:21)
  4. "baba"ya hesap sorar, adisyonu gözya$ların öder.
    #3117402 (ceviz agaci, 10.03.2008 02:46)
  5. kesmeseker'in tut beni dusmeden albümünden bir parça. cenk taner bir söyleşisinde, "anne babasının o küçük yaştayken ayrıldığını, babasıyla uzun süre görüşmediğini, 99 depreminden sonra babasının evine gittiğinde bütün kesmeşeker albümlerinin yan yana dizili olduğunu gördüğünü" anlatmıştı. artık ne zaman bu şarkı dinlense o sahne gelir gözlerin önüne.
    #3561516 (ıslak mayolu adam, 20.06.2008 13:07)
  6. hani bir deyim vardır, bogazi dugumlenmek diye, işte o deyimdeki düğümdür bu şarkı. sırtınızı yaslamaya ihtiyaç duyduğunuz o dağ olmamıştır hiç yanınızda ve bu yüzden olmuyordur, gitmiyordur bir şeyler ve işin daha da acı tarafı hiç gitmeyecektir çünkü eksiktir bir yanınız. her gün siz çocukken o dağ gibi adamın sonsuza kadar sürmesini dilediğiniz pazar gününün ardından işe gitmesindeki hüzünle doludur. eksiksinizdir, gençliğiniz yanar, siz üşürsünüz. gemi onu batıracak kadar yara aldıktan sonra kaptan neye yarar?
    #4015389 (serenity, 27.09.2008 07:12 ~ 07:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaniyor tum gencligim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaniyor tum gencligim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaniyor tum gencligim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaniyor tum gencligim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tut beni dusmeden » trt » guzel dostum » blacky » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » rast pesrev » montajelemani » uludag sozluk » oklahoma city thunder » objebi » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » cekme abi annem beni erzurum da biliyor » cem yilmaz » avar kaganligi » ateizm » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » karizmaniz var mi varsa kac santim » ataturk un milletine duskun bir vatansever olmasi » mahmi » tkp » pan am » aldatan insan » poisonx » you make me high » alpaslan dikmen » sinavda bkz vermek » yaran basliklar » actua soccer 2 » ismail kucukkaya » tu kaka bana » nick and the candlestick » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » ozan » asiti kacmis kola » vajina lakaplari