yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar 

kapat
  1. insanı elini çaresizce reset tuşuna götürür.
    #3405820 (Davutsu, 16.05.2008 20:17)
  2. (bkz: virüs)
    #3405824 (lolita lempicka, 16.05.2008 20:18)
  3. çirkefliğin son haddidir. işlemciden sömürür, ram'den çalar, bir de utanmadan yanıt vermez.
    peki üstad o zaman kapan! yok o da olmaz...
    ki kapatsanız bile bir dünya tantana, yok hata raporu gönderecekmiş.
    yahu birader benim derdime derman bulacaksan göndereyim.
    bir günden bir güne bir çare buldun mu? o da yok!

(bkz: yazarın windows hezeyanı)
    #3405830 (cellchuck, 16.05.2008 20:20)
  4. programdan kasıt tv'de yayınlananlar da olabilirse; lost.
    #3405842 (ersin, 16.05.2008 20:23)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanit vermedigi gibi sonlanmayan programlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» nedensiz ic sikintisi » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » sahin k ile paris hilton un sevgili olmasi » sol frame » your kingdom is doomed » turkiye nin ucuncu buyuk ismi olarak aydin dogan » toygar isikli » insanlar dusleri kadar vardir » erkeksen gir » kocekce » 16 kasim 2008 bursaspor besiktas maci » ask suclari mahkemesi » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » dar vakitlerde genis zamanlar » kompozisyon yazilisinda kopya cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » back up » metro kapisina elini sokan insan » sms in yillar sonra atacagi ilk eski sevgili » rumeli hisarustu nden merter e varma rekoru » kan uykusu ndan uyanmak » phalaenopsis » gs tv » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » radyo sol » avar » kalorifer peteklerindeki hava » yapilmis en aptalca dalginlik » said nursi » gitmek my marlon and brando » dunyanin en ezik sarkisi » simdilik sadece bekleyecegiz » google » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » salaga yatmak » askeri gazino