yaniniza oturabilir miyim denilen kizin reddetmesi 

kapat
  1. zamanında bir arkadaşımın başına gelen ve harbiden de çok pis göt olmalara sebebiyet veren boktan hadise.

olay dersanede gerçekleşmişti. bu kızla erkek aynı sınıftaydı ama pek samimi değillerdi. haftanın belli günleri bazı sınıflarda toplu soru çözdürme etütleri olurdu.

neyse bu garibimde soru çözdürmek için ayakta beklerken yorulmuş ve kendisiyle aynı sınıfta olan kıza ne de olsa kabul eder hesabıyla "yav yanında oturabilir miyim acaba?" şeklinde bir ricada bulunmuştu.

şimdi eleman nasıl olsa kibarlık için sorduğunu ve kızın bunu kabul edeceğini sanıyordu. hatta kendisini oturmaya programlamıştı.

derken kızdan ortamı buz eden ve arkadaşı bir müddet devre dışı bırakan o cevap geldi:"hayır, kesinlikle oturamazsın"

çocuk en iyi ihtimalle diyorum 3 saniyede iki defa göt oldu. itiraz bile edemedi garibim. sınıftan çıktı. haline üzülmüştüm. sonra da o kızla hiç konuşmadı. halbuki niyeti öyle duygusal falan değildi. hocayı bekleyecekti. zaten çocuğun çıktığı bir kız vardı.

o gün bugündür otobüste falan bir kızın yanına oturacağım zaman kibarlık edip sormam, direkt otururum. hem zaten olur da kız mırın kırın ederse "s.ktirgit, çok ahlaklıysan evden dışarı çıkma kardeşim" der oturturum lafımı. ne gerek var göt olmaya.
    #2239506 (domaine hasret yumusak g, 01.09.2007 01:02 ~ 01:28)
  2. sanki türkiye'deki erkekler çok güvenilir de "tabii buyrun oturun" denilip arkadaşlık kurulmasına sebebiyet verilecek eylem.
    edit: hepsi güvenilir değil demiyorum, bazıları yüzünden diğerlerinin de mimlendiğini anlatmak istiyorum.
    #2240083 (ozix, 01.09.2007 02:08 ~ 02:35)
  3. "Nezaket amaçlı sormuştum ama gerek yokmuş!" denerek yayılaya yayıla oturulmaya ortam hazırlar. Hatta kızımıza sürttürmek de vaciptir.*
    #2240111 (DE SADE FT BAUDELAiRE, 01.09.2007 02:12)
  4. angut kız eylemidir. efendim yakın bir zamanda ankara'ya gezmeye gelen biraderimle harikalar diyarı'na gitmiştik. lunaparkta gondola da binelim dedik. bilirsiniz; gondolun da en arka kısmı makbüldür ardinal adına. tam sıra bize geldi ki iki tane çirkin liseli kız (aslında kimseye çirkin demem ama bu angutlar hak etti) kaptı en arkayı. diğer taraf da tamamen dolmuştu. kızlara "biraz kayar mısınız, biz de buraya oturalım" dedim. hayır dedi. (kızın o salak bakışları hala aklımda) tabiiki göt olduk biraderle. içimde uktedir, buradan kusayım artık: sen bana kay desen gene kaymam o derece iğrençtin be liseli güzeli sefil dişleğim benim.
    #2240156 (aman heri, 01.09.2007 02:19 ~ 02:31)
  5. bu reddediliş karşısında direk kızın üzerine oturulup, bir daha böyle dengesizlikler yapmaması sağlanabilinir.
    #2240159 (tudor lodge, 01.09.2007 02:20)
  6. bu tür kızların genellikle öz güven sorunu olduğu bilinir.*
    hatta bazıları bu soruyu arada bir muhabbet kurma isteği olarak ta algılayabiliyor olabilirler.*
    fazla üzerinde durulmaması lazım hatta o hayır dedikten sonra pişmiş kelle gibi sırıtıp artık çok geç oturdum bile denilebilir, ki ardından yapılacak bir el hareketi olaya ayrı bir tat katar. *
    yok bunu yapmak istemiyorum diyorsanız en güzel hareketlerden biri de hiç bisey olmamıs gibi sorulara devam etmek olacaktır.
    -yanına oturabilir miyim
    -hayır
    -önüne
    -hayır
    -arkana
    -hayır
    -üstüne
    -hayır
    -sen benim üstüme otursan
    -akeiamiekakiaiakmakuyieakluimka*
    gibi *
    ama siz siz olun böyle bir soruyu sormadan oturun gitsin sevgili hemcinslerim. hatta onu hiç farketmemiş gibi yapın* o yokmuş orada oturmuyormuş gibi hareket edin. bir süre sonra egosal bir dürtüyle kendinin orada olduğunu belli etmeye çalışacaktır. bu da size onu göt etmek için bulunmaz bir fırsat verir. **
    #2240277 (soytari, 01.09.2007 02:43)
  7. (bkz: bizim bi arkadaş diyip kendi anısını anlatmak)
    #2406229 (hebeley episode II, 30.09.2007 19:51)
  8. - lan dişi birey yanına oturmaya karar verdim
    + ülke elden gidiyo anam, seçme seçilme hakkı falan onlara ne oldu?
    - kes ulen ataturk happened .
    #2406263 (sizoyumulanfrenoldugumkadar, 30.09.2007 19:56)
  9. otursa nolcak oturmasa eline ne geçcek? egonu tatmin için başka yol seç güzelim.. senin yolun yol değil derim sana..
    #2406385 (etoburkuzu, 30.09.2007 20:13)
  10. -pardon bayan yanınıza çökebilir miyim?
    +ay asla olmaaz.
    -niye bacı. çok yoruldum. dokanmam sana da.
    +arkadaşım gelecek. dolu dolu. git hadi.
    -yahu gelince kalkarım. oturdum işte.
    +ya oturma yaa. ıngaa, üweee.

böyle de ağlatmak gerekir böylelerini. güzellikle ağlamıyorsa döve döve ağlatmak gerekir.
    #3484544 (arabaciarabayatasget, 02.06.2008 21:28)
  11. +yanınıza oturabilir miyim bayan ?
    -dongs!! reddedildi...
    #3484552 (realoqus, 02.06.2008 21:29)
  12. + merhaba yanınıza oturabilir miyim acaba?
    - hayır oturamazsın
    + sende kalk o zaman. (bkz: iğrenç espriler)
    #3484563 (ldya, 02.06.2008 21:32)
  13. -pardon acaba oturabilirmiyim
    -* * * hayıırrrrrrr *
    -oturam bari...
    #3484645 (bugsbunny, 02.06.2008 21:48 ~ 21:55)
  14. ( ssk kuyruğu )

- yanınıza oturabilir miyim ?
    + başka yere oturun.
    - boş yer yok. ayağım burkuldu.
    + bana ne ya.
    - merak etme seni s.kmeyecem.

böyle de ağzına ağzına vurma isteği uyandırır bazıları.
    #3484655 (sessiz ve derinden, 02.06.2008 21:50)

© 2008 - uludağ sözlük

yaniniza oturabilir miyim denilen kizin reddetmesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaniniza oturabilir miyim denilen kizin reddetmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaniniza oturabilir miyim denilen kizin reddetmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cpu turkiye projesi » bulgaristan gocmeni » sabaha kadar iciyoruz zirvesi » bu bicim » havanin birden kararmasi » husnu bile gelse senlendiremez » 23 temmuz 2008 fenerbahce shakhtar donetsk maci » gadjo dilo » belinay » su tabancasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci