yanindayken ozlemek 

kapat
  1. "-Yıldız kaydı gördün mü?
    -evet.
    -dilek tutsana!
    -tuttum.
    -Neydi dileğin?
    -dostluğumuzun hiç bozulmamasını diledim."
    işte bu satırlardan sonra başladı yanındayken özlemek.Bu sözlerden sonra anladı ki hayalini kurduğu günleri sadece özlemek le yetineceğini.Bu sözlerden sonra anladı ki onlu günlerin hasretini en çok onunla beraberken çekeceğini.
    Gözlerine bakarken, bir hayalin peşinde koştuğunu anlamalıydı ama.O gözler merhamet doluydu sadece merhamet.Onun için yaptığı güzel şeylerin hatırına yüzünde oluşan sıcak bir gülümseme vardı merhametin yanında bir de.Ama sadece o kadar.Sadece o kadar.
    istediği çok şey değildi aslında.Ya da o öyle zannediyordu.Onu her daim seveceğine söz vermiş birisinden sadece ufak bir değişiklik yapmasını istiyordu duygularında.
    Ama bir türlü olmadı.Hep devam etti özlemeye, onlayken onlu günleri özlemeye...Hayallere verdi kendini ergen bireyler gibi.Halbuki yaşı almış başını gitmişti.Annesi ne zaman evleneceksin, ne zaman torun göreceğim ben diye yakınmaya başlamıştı bile.
    Hep bir umudu vardı.içinde sakladığı, derinlere hapsettiği çılgın çocuk aşkını haykırması için yalvarıyordu.Bıkmıştı bu hapislikten.
    Ve hep bir korku vardı içindeki çocuğa sus diyen:Ya onu tamamen kaybedersem!..Yakınındayken özlemek bile zor gelirken nasıl dayanırdı tamamen ayrılmaya, onu bir daha hiç görmemeye...
    Sonuç herkesin tahmin ettiği gibi oldu.Ne söyleyebildi hislerini bitanesine ne de içindeki çığlığı susturabildi.Akıp gitti hayalleri yüreğinin en derinliklerindeki kara zindanlara.Devasa kiltler vurdu zindanların kapılarına.
    En acısı da hayallerinin ve kalbinin bitanesini sürekli teselli etmek olmuştu.Sevgilisinden ayrıldığında ilk onun yanına gelir onun omzunda ağlardı.Onunla paylaşırdı en özelini mükemmel bir DOST olarak.Evet mükemmel bir DOST. içten içe nefret ettiği bir kelime olmuştu artık bu.Ama bir yandan da ya kaybetseydimlerin peşinde şükrediyordu bu kelimeye.
    E-Gördün mü yıldız kaydı.
    K-eveeeet.
    E-dilek tutalım hemen.
    K-tamam.
    E-evet ne diledin bakalım.
    K-önce sen !
    E-hiç ayrılmamamızı hep böyle mükemmel dostlar olarak kalmamızı diledim.
    K-ben de DOSTUM.iyi ki varsın.......
    (Hala yanında ve hala ona hasret, herşeye rağmen!!!)
    #3930623 (nedenicinasil, 07.09.2008 17:19 ~ 08.09.2008 10:39)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanindayken ozlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanindayken ozlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanindayken ozlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanindayken ozlemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kiz kadin ve gelinler hakkinda soylenen hurafeler » lise yillari » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » actigi basligi unutan yazar » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » yavuzturk » on yuz » otuz bir cekmek » hakiki tosun pasa benim » evdeki esyalardan gece catcut ses cikmasi » mushrooms » slasher » tocarg » sevk zinciri » konfederasyonlar kupasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » oneydilan » evrim teorisi » mahler senfoni no 2 » davutobasi koyu » ataturk e laf atiyorum farkli oluyorum » isildur » yureksagda » i need some water » mahler senfoni no 1 » kanyon » icine atmak » the third war » her bolumden sonra sozlukte yorumlanan programlar » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » toygar isikli » migren nobetinden sonra ki mallik » yaran ruyalar » nasyonal sosyalizm » yasak merve » legrad