yanindaki var ya 

kapat
  1. tamam...
    gerçeklerden artık,
    kaçmıyorum
    biliyorum
    hata yaptım,
    ışık saçmıyorum,

herkes sevdiğini ister,
    sonuç... tamamen şans
    son gözyaşımı da yuttum,
    hâlâ taşmıyorum...

yanımdaki var ya;
    sen olmalıydın,
    yanındaki var ya;
    ben olmalıydım

acı bazen zevk veriyor,
    yaradılış böyle,
    teselli girmez koynuna,
    dinmez ki aşk sözle...

yanındaki var ya;
    ben olmalıydım...
    #17194 (ferrole, 16.01.2006 13:50 ~ 23.01.2006 15:59)
  2. +hıdır abi yanindaki var ya
    -eee
    +işte o sana girsin ahahahahahaha
    -allaahh belanı versin hüsnüü!!!
    +dur abi dur bak yapma walla şakaydı
    chotank
    +ühühühühühühü
    #17204 (eru, 16.01.2006 13:53)
  3. onun ben ta a....
    şarkıda söylenmek istenen, lakin sansüre takılmasın diye 'ben olmaılydım' diye değiştirilmiş orjinal duygu budur.
    #17214 (tyler, 16.01.2006 13:58)
  4. huzur veren, dinlendiren bir müziğe sahip olmasına rağmen; hande yener'in arabesk sesi ve insanın yüreğini yakan sözleriyle, dinleyeni uykularından eden müthiş şarkı...
    #30746 (ferrole, 21.01.2006 15:05)
  5. devamında söylenilecek söze göre kısa süreli ecel terleri döktürecek söz.

+ yanındaki var ya.
    - ne?
    + başka sözüm yok. *

+ yanındaki var ya.
    - ee?
    + o senin kardeşin. siz kardeşsiniz. *
    #176202 (july4th, 17.04.2006 21:45)
  6. ''herkes sevdigini ister,sonuc tamamen sans''diyerek olayı özetlemis hande yener sarkısı.
    #176292 (karpuzkabugu, 17.04.2006 22:20)
  7. -yanındaki adam var ya
    -eee
    -sana girsin! ohehee
    -sebep?
    -eeeooo, tamam bana girsin?
    -aferin, çok doğru düşünmüşsün
    -?!?!?

(bkz: mesaj kaygılı entryler)
    #176331 (bahdeniz, 17.04.2006 22:33 ~ 22:34)
  8. sözü ve müziği alper narman ile fettah can'a ait olan güzelim şarkı.
    hala unutulamayan eski sevgilinin bir başkasının yanında görülmesinin ardından gece karanlığında bira eşiliğinde dinlenmesi tavsiye edilir.
    #1647411 (ferrole, 15.05.2007 20:31 ~ 20:36)
  9. sözlerinden tiksindiğim şarkıdır. sen adamla aynı yatağa gir ve ondan "yanımdaki" diye bahset. adamın günahı ne peki? sana ne demeli, bir cisimmişcesine bahsedecek kadar kendini uzak hissettiğin adamların koynunda ne işin var?
    #4056233 (grand ekinoks, 07.10.2008 01:58)
  10. -şu yanındaki var ya..
    +hangisi, yeşil ceketli olan mı?
    -evet. nereden almış o ceketi, sorsana.
    +nereden aldın lan bu ceketi.
    *hanım almış 2. el dükkanından.
    +2.el dükkanından almış karısı.
    -o ceket benimdi. ben satmıştım 2. elciye ihtiyaçtan.
    *ne diyo?
    +ceketin ilk sahibi oymuş, ihtiyaçtan satmış.
    *hadi be..kardeeeş, verebilirim istersen, çok giymiyorum zaten.
    -vallaha mı? hayır, hatırası vardı da.
    *ayıp ettin hocam, al ya...
    +çok acayip lan.
    *valla öyle.
    -iç cebini annem dikmişti bak duruyo hala.
    #4056285 (aliceinchains, 07.10.2008 02:13)
  11. -yanında ki varya ben olmalıydım
    -annemi mi kastediyorsun.
    #4057198 (bugsbunny, 07.10.2008 14:45)

© 2008 - uludağ sözlük

yanindaki var ya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanindaki var ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanindaki var ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 412 » discovery channel in marmaray belgeseli » yaran msn nickleri » sabahat akkiraz » kulaga kupe olmak » ofori » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » birisi beni surekli artiliyor sanki » peteranswers » vaudeville for vendetta » kotuluk gorme sanrilari » yasamsal tespitler » dam ustundeki sevgili » suni cim » eric cartman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kavak yelleri » dogru yanlis » degeneration » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » metalcilerin genelde gay olmasi » yeni baslayanlar icin ahiret » calismak calismak calismak » cemsbg » kafede yiyisen ciftleri ayiran garson » gercegi degerlendirme yetisi » konusan sisme kadin » grandmaster flash