yaninda olmasak da asigi oldugumuz kizlar 

kapat
  1. fedon baba'*nın da asiginim isimli parçasında söylediği gibi:

onunla olamayacağımızı bile bile sevdiğimiz,
    yollarımız ayrı oldugu ,ne onunla ne de onsuz olan..
    geri dönüşsüz, yanında olamadan,dokunamadan sevdiğimiz kızlardır...
    sonsuza kadar aşık oldugumuz chat aşklarımızdır...

*
    #285240 (aby, 28.05.2006 14:14)
  2. (bkz: gerçek aşk)
    #285242 (grand ekinoks, 28.05.2006 14:14)
  3. platonik aşkın yaşandığı hadisedir.bu aşkı kendi içinde yaşamakta bir sanat,bir hayalgücü yoğunluğudur.
    #285247 (AkreP, 28.05.2006 14:15)
  4. abi kaç kıza aşığız kızlar derken bi bunu saptamak lazım..
    bnm kızım *(NO:1)
    #285251 (RacKulA, 28.05.2006 14:17)
  5. (bkz: burcu esmersoy)
    #370587 (zaknafien, 24.06.2006 10:14)
  6. orda bir kız var uzaktaaaaa.. *
    o kıııııızzz bizim kızımızdırrr!!
    görmesek deeeee , gitmesek deeeeee,
    o kıııııızzz bizim kızımızdır...
    #370638 (aby, 24.06.2006 10:32 ~ 10:33)
  7. uzun süren bir ilişkiden sonra, ilişkinin üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin, kullandığı parfümün kokusu alınınca ya da ona benzeyen biri görülünce hatırlanan ve dudaklara buruk bir gülümseme yayanlardır.
    #1766804 (abberline, 14.06.2007 07:40)
  8. (bkz: isveçli kızlar)
    #1813528 (arabaciarabayatasget, 24.06.2007 02:41)
  9. an itibari ile sevgilim. aşığım hatuna ama yanımda değil.
    #1813592 (sle7in, 24.06.2007 02:56)
  10. her nekadar daha çnce yazılmış gibi gözükse de

orda bir kıız var uzaktaaaa
    o kızın donu gözüküyooooorrr
    kırmızı mıııı eflatun muuuu
    o don bizim hayalimizdiiiirr.

ordaaa bir kııız var uzakttaaaa
    o kıızzz kaşar olabilir miiii
    kaşarsa bir türlüüü değilse başkaaa
    o kızz bize verir miiii

ordaaaa bir kııız var uzakttaaaa
    o kızın yanındaki lavuk kiiim
    göremiyoooruuummm seçemiyooooruuumm
    benim ne eeksiğiiim var kiiiii

ordaaaa bir kız var uzaktaaa
    o kızı seviyooooorruuuuummm
    bilgisayar başında iş arasındaaaa
    dötünü mötünü düşünüyooooorruuuumm

orda bir kızz var uzakttaaaa
    o kııızz valla çok güzel oooğluuuumm
    iki kelime eeettim cevap veeermeeedii
    göt oldum kaçtım oradaaaaan
    #1813624 (tankut kabza, 24.06.2007 03:03)
  11. (#134109)
    #1813637 (mulayim, 24.06.2007 03:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaninda olmasak da asigi oldugumuz kizlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaninda olmasak da asigi oldugumuz kizlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaninda olmasak da asigi oldugumuz kizlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaninda olmasak da asigi oldugumuz kizlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» 14 aralik 1999 pendikspor fenerbahce maci » hayattaki en guzel anlar » kelly pensi » icdas » sozluk yazarlarinin itiraflari » bence obama insanin kendine yakisani secmesidir » dunyada en guzel bas kurt basidir » ayrilikci abhazya tavugu » acmaza dusmek » aborted » stadyum » 57 nci alay » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » muslum baba bandanasi » yargi gucunun elestirisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » the moon and the yew tree » futbol fanatigi olmak » the rule of four » yemekteyiz naim » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » facebook ta friend request gorunce sevinmek » google chrome » pamuk prenses 2 » guzel dostum » bir fahisenin cocugu olmak » endoktrinasyon » hendrix » zall a saygi duymak » hic oy vermeyen yazar » emre aydin » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » internetten boks eldiveni siparis eden hatun » yagmur damlalarinin camda biraktigi lekeler » toygar isikli » oylama ikonlarini msn ikonu sanmak