yaninda kiz olunca polisten cekinmemek 

kapat
  1. ha.. ne.. ne alaka lan demeyin, ahvalımı dinleyin. böyle bi ruh hali var ve artık bahsetmeden duramayacağım.

ben polisten çekiniyorum abicim yalan yok. bugüne kadar kaç defa yolda durduruldum kimlik sorgusu için. hatta bi keresinde taksim'de yürürken pat diye biri koluma girmişti, ben kim bu yahu diye bakarken diğer koluma da başkası girmiş, polis kimliklerini gösterip yan sokağa çekmişlerdi beni. gerçi traşımı olup pir u pak bi şekilde dışarı çıktığımda hiç bu tip şeylerle karşılaşmıyorum ama ne zaman sakalım bi karış olursa anında olağan şüpheli konumuna düşüp sorgulanması gereken potansiyel terörist gibi görünüyorum polislere sanırım.

işte bunun diğer bi istisnası da yanında kız olması. hatta yanındaki bi de sevgilinse, elele falansanız haliniz ne olursa olsun anında polis gözünde "bundan kimseye zarar gelmez" adamı oluyorsunuz. gerçi olur da kızı öpersen bu sefer de topluma açık yerde ahlaka mugayir davranıştan sorgulanma ihtimaliniz var o ayrı. polis devriye aracının her geçişinde kızdan hafif uzaklaşma psikozu da yaşamıyor değilim (yahu bu konu başlık açılmak için daha mı iyiymiş, boşver şimdi bu kadar yazdık silmek zul geliyor).

bu sinirli halleriniz hep sevisememekten başlığıyla alaka kuracak olursak, polis gözünde sevgilisi olan adam oraya buraya bomba koymaktan uzak, başkalarıyla siyasi (lafta ya da silahlı eylemde) mücadelelere girmeyecek, olsa olsa sev-genç üyesi, hatta belki apolitik (ama politik olsa bile pasifist), sinirlerini aldırmış kıl tüy velet oluyor çünkü.

ülkücüler (ki en sinirlileri bunlar) kız konusunda (iddia edildiği kadar olduğunu sanmıyorum ama) biraz şanssız olmalarından,
    dinciler zaten baştan yasak olmasından,
    solcular da örgüt içi ilişkileri yasaklamış olmalarından yanında kız varsa polis sana bakmıyor (şap şup öpmediğin sürece).

tabii o eski günlerdeki "sakıncalı vatandaş" etiketini özlediğimden (evet ya insan özlüyor sokakta polis tarafından durdurulup kimlik sorulmayı) ama artık pek yaşamadığımdan kendimce uydurduğum bi şey de olabilir bu ayrı.
    #3828999 (brick top, 17.08.2008 02:24)
  2. Bir gün tilki ormanda gezinirken bir erkek bir de dişi serçenin yuva yaptığını görür ve hemen seslenir. "Ne oluyo orda, kral'ın bu durumdan haberi varmı?" der tabi erkek serçe yanındaki dişisine bakar ve döner tilkiye "Söyle kralına, getirtmesin beni oraya" der. Tilki koştura koştura aslanın yanına gider ve olanları anlatır ve aslan bi anda kükreyerek ayağa fırlar ama bi anda geri döner " Bunları söylerken dişiside yanındamıydı? " diye sorar evet cevabı üstüne tekrar geri döner ve " Öyleyse yapar " der. Kısacası arkadaşlar, erkek dişisinin yanında her zaman, her koşulda, herkese posta koyabilir. Böyle bir durumla karşı karşıya kalındığında eyvallah çekip gitmek karşıdaki erkeğe yakışan harekettir. Yalnız yakalandıkan sonra istenilen herşey yapılabilir.
    #3829034 (Opter, 17.08.2008 02:38)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaninda kiz olunca polisten cekinmemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaninda kiz olunca polisten cekinmemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaninda kiz olunca polisten cekinmemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaninda kiz olunca polisten cekinmemek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» outlet cenneti » tematik mode acikken acilmis basliklar » harmony dies » aglama hissi uyandiran sozler » bin jip » mersin forum alisveris merkezi » gunes enerjisiyle calisan hesap makinasi » en hizli baslik giren yazar » nephente » sizi soyle alalim » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » sheep in fog » kendini evlenecegi kiza saklayan erkek » kara gozlum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » azarath » bond » seyir defteri » para ve mutluluk » buz parmak yerken akildan gecenler » emlakci » genelde kizlarin fenerbahce yi tutmasi » on bes kisiye saldirdim » lorelei » coming home to argentina » esinin ayaklarini opmek » something stupid » sozlukle ilgili istekler » seyit riza » unye belediyesi » basbaydar shopping center » actua soccer 3 » dark tranquillity » sekura » yarak yelleri