yaninda cocukla carpisan arabaya binen hayvan 

kapat
  1. sansli bir insan evladidir. trafik isigi olmayan yerde , camsiz bir arabada, araba cami silmek icin elinde skoç biraytla bekleyen cingene cocuguna denk gelmeyecek insandir. ayrica heyecan arayan insan yavrusudur. carpisan araba pistinde arabasiz birakilip daha da heyecanlandirilasi insandir.
    #2264765 (calemityceyn, 05.09.2007 02:42)
  2. çocuğunu kullanarak diğer arabalardaki dul bayanları taciz eden hayvandır.
    #2264770 (omrum tribunde gecti, 05.09.2007 02:43)
  3. çocuğunu korumak amaçlı bu işe kalkıştığını söyleyen, asıl amacı içindeki çocuğu datmin etmek olan insandır. hadi onu geçelim; malum çarpışan araba tehlikeli sayılabilir, e peki bakırköy carouseldeki dandik atlıkarıcaya binerken çocuğuna eşlik eden insana ne demeli? insan denmemeli orası kesin.
    #2264785 (kacinkurbaasi, 05.09.2007 02:46 ~ 02:48)
  4. bir anlatim bozuklugu var ama bulamadim lan
    #2264804 (magarnugus, 05.09.2007 02:49)
  5. çocukluğunu yaşayamamış hayvandır..
    hayvan anne babası yüzünden hayvanlaştığını farkedemeyen hayvandır..

hayvandır..
    #2266045 (out of the utero, 05.09.2007 12:07)
  6. çocuğunu eğlendirmek gibi bir amacı varsa, kıt akıllıdır. amaç bu olsa da, arabaya binince bir haller olur bunlara. ferrari kullanıyormuş da, hilton'a yemeğe gidiyormuş hayali kurduğu kesindir. çevrede toplanan herkesin kendisini izlediğini sanarak etrafı keser. manevralar yapmaya çalışır ve üç gündür fırçalanmayan dişleri her daim ortadadır.
    #2783566 (tepesersemi, 03.01.2008 11:04)
  7. atlı karıncadır. fazla elleşmemek gerekir. oynasın garibanlar.
    #2783650 (ask, 03.01.2008 12:06)
  8. çocuğun köpeğidir. evet evet çocuk köpeğiyle binmiştir.
    #2783655 (galapagoslu iguana, 03.01.2008 12:07)
  9. (bkz: bunun türkcesi yokmu dostum)
    #2783689 (sevcenk, 03.01.2008 12:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaninda cocukla carpisan arabaya binen hayvan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaninda cocukla carpisan arabaya binen hayvan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaninda cocukla carpisan arabaya binen hayvan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaninda cocukla carpisan arabaya binen hayvan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» guvez » dalga gecerek reddetmek » tipta uzmanlik sinavi » ruyada muzik dinleyip klip izlemek » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » sansur perdesi » yuregini torpulemek » ekol » enes » futbol asla futbol degildir » nick and the candlestick » emel sayin in elleri » kertemeyen kele » zurna » ederleziavela » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » calisan elektronik esyayi su dolu kuvete sokmak » aforizma » flourishword » christopher johnson mccandless » huseyin altuntas » no panic » makina muhendisligi » kedinin uzanamadigi ciger hakkindaki beyanlari » sadik yemni » turkiye petrol jeologlari dernegi » beyaz tavsan » single ladies » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » dexter morgan » cakma chp liler » oda tv » zall offline » zall a saygi duymak » 23 kasim 2008 var misin yok musun yarismasi » sair uuserlardan siirler