yaninca 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. silik butonu yaninca verilen tepkiler
  2. sari isik yaninca korna calan okuz
  3. esegin cani yaninca attan yoruk olur
  4. yesil isik yaninca korna calan zihniyet
  5. yesil isik yaninca korna calmayan sofor
  6. silik yaninca entrylerim okunuyor diye sevinmek

© 2008 - uludağ sözlük

yaninca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaninca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaninca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran videolar » on numara » turk beyniyle uretilmis super cumleler » hamd olsun » az muhterem cok gotveren » black metal » bir boka benzemeyen minimal siir » dolmusa binerken besmele ceken mini etekli kiz » bugun gunlerden ask » yusuf bayraktutan » congusdator » faith » benim annem bir melek » darwin in maymuna benzemesi » rapper ninja » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » joao moutinho » sari saclarindan sen suclusun » 2 temmuz 1993 sivas katliami » mac skorunu bilene sukela vermek » dort x dort » 18 yasina girer girmez ehliyet almak » cikolata selalesine meme ucu degdirmek » ozgur edebiyat » devlet bahceli » wah pedali » 2008 ekonomik krizi » soganli sirkeli ayran » uzay gida » kurtlar vadisi replikleri » master master diye bagirmak