yanin pislikler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sol yanin sizlamasi
  2. asil yerim cennet olsa yanin degil
  3. bursa daki pislikler
  4. yumurtanin uzerindeki pislikler
  5. kulaklardan cikan turuncu pislikler
  6. klavyenin icine kacan pislikler
  7. ayak tirnaklari arasina giren pislikler
  8. saatin arka kisminda biriken yesil pislikler

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » yaran gazete mansetleri » alkollu yiyecek » nargile kafelerin kapatilmasi » bulutsuzluk ozlemi » hukumetin yeni memur alimi » argumentum ad populum » beni yak kendini yak ama kediyi yakma » cakal ev arkadasi » engelli cocugu olan anne » progressive » utulemek » h harfini soyleyemeyenlerin kirabilecegi potlar » dani filth » duzce universitesi » firat parlak » karin » cunt bloody cunt » damsiz olarak mekana girme teknikleri » bakla fali » raki masasina oturdun iste » bazen » dolores claiborne » sanchez rodriguez joaquin » cimri birinden borc para istemek » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » ayla algan » birini elde ettikten sonra ondan sogumak » hizirla kirk saat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa