yanima gelme diyen sevgili 

kapat
  1. uzaktasınızdır, sevgilin dürüsttür, son derece güvenilirdir, sizi sevdiğinize kendinizden çok inanırsınızdır, uzun bir ilişkiniz vardır, nişanlısınızdır, hiç bi engel yoktur ama:

"yanıma gelme, yalnız kalmak istiyorum" der ve siz şaşırır kalırsızınız, nedendir anlamazsınızdır.

kadinlari anlamak hayati anlamaktan daha zor..
    #3238627 (response if under duress, 06.04.2008 22:52)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanima gelme diyen sevgili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanima gelme diyen sevgili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanima gelme diyen sevgili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanima gelme diyen sevgili. Copyright of the articles are belong to their authors.

» silent hill homecoming » yerel secimlerde sozlukcek oyumuz akp ye » yerli erotik dizi ismi onerileri » uc kirmaya baslayan rotring kalem » temiz yazarlar temiz sozluk » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » basketbol koclarinin kisa boylu olmasi » gap » yanlis saksida buyuyen cicek » s k t r n g d n » butun kizlar evde kalsin kampanyasi » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » edip sharabi » jay simpson » kendi cizdigi karikaturdeki figure 31 cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ahmet cakar la sansa bak » ikea » cicek lokantasi » papagan » eski sevgiliye yillar sonra yazilacak ilk cevap » fatura » nikola tesla » flourishword » kafasi guzel olmak » entry altina eksileyin seklinde not dusmek » tadelle » kendini guzel sanan sisman kiz » statik smiley » kizilsonya » ingiliz istihbarat orgutleri » hayattaki en guzel anlar » butun muhendisleri abazan diye fislemek » kotermek » ankara anteras avm » real union