yaniltici reklamlar 

kapat
  1. (bkz: ülker rodeo)

açamadım kavanozu.
    #222926 (pulp fiction, 09.05.2006 00:28)
  2. kosla oksi action her boku çıkarır.. *
    #222933 (engineer, 09.05.2006 00:31)
  3. uzun zaman önce yanılmıyorsam sabah'ın verdiği bir müzik seti vardı. reklamlarda neredeyse 55 ekran televizyon kadar gösteriyorlardı ama dağıtım yapılınca herkes şok olmuştu. verilen şey iki küçük hoperlör ve neredeyse walkman kadar küçük bir kaset çalardan ibaretti.
    #223773 (rrrangerrr, 09.05.2006 11:50)
  4. (bkz: aldatıcı reklamlar)
    #770405 (doksanüç, 24.10.2006 17:50)
  5. (bkz: aldanırım)
    #770426 (6.4.r.1.$.h, 24.10.2006 17:56)
  6. pepsi max reklamı. öpülmeyi bekleyensalaklar çok.
    #2163662 (fishandcips, 20.08.2007 01:26)
  7. (bkz: omo)
    (bkz: kirlenmek guzeldir)
    (bkz: anneler rahatsız)

hangi anne çocuğunu çamur içinde görmek ister ki?
    #2163851 (lynx lynx, 20.08.2007 02:05)
  8. coca cola nın son reklamları. * * *
    #2163895 (NicoLe, 20.08.2007 02:15 ~ 02:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yaniltici reklamlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yaniltici reklamlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaniltici reklamlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yaniltici reklamlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yanilti » kemalizm ilerlemeden cok gerileme demektir » kizilsonya » acmaza dusmek » yalnizlik » huseyin uzmez i hala savunabilen islamcilar » urk » need for speed undercover » rahatca dondurma yenebilecek ulke istemek » kale grubu » sic semper tyrannis » orospu cocugu abdullah ocalan » sen benim kim oldugumu biliyor musun yazari » mitch mitchell » pekos patos si » son sinavlari 100 olarak hesaplamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » winter trees » devrimci milliyetcilik » gulsen yuksel den nefret etme nedenleri » gecekondu » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » turbanli sirin » salt aklin elestirisi » geri donmesi beklenen eski sevgili » statik smiley » google earth » gocuk » hulya avsar in kizinin kose yazari olmasi » futbol asla futbol degildir » hostempo » ibanez jem » lule » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » hic favori entryi si yok » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » kontorlu hat kullanan yazarlar