yaniliyor olabilirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaniliyor da olabilirim
  2. acaba yaniliyor muyum
  3. adam smith yaniliyor
  4. binlerce sinek yaniliyor olamaz
  5. bok yiyin milyonlarca sinek yaniliyor olamaz
  6. milyonlarca sinek yaniliyor olamaz bok yiyin
  7. salliyor da olabilirim
  8. ne zaman emekli olabilirim
  9. nasil yardimci olabilirim
  10. asik degilim olabilirim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hakkari » yuruyen merdiven » tepesersemi » response if under duress » anneler gunu nde alinacak en guzel hediye » serefli intertoto » kazim kazim » kurt cobain » divan i kebir » redwinemania » kemal unakitan » ogrenci evi pisliginin doruk noktalari » mario jardel » pikolo klarinet » kim bilir » memet ali alabora » cinsellik acik bir kapi » hz isa » kumanda calisiyor » sukunet » hangi top atti lan bu topu » ataturk orman ciftligi » olumcul gaflar » que » john abruzzi » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » osasuna » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » karizmaniz var mi varsa kac santim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa