yanik izi 

kapat
  1. (bkz: nanik izi)
    #3003163 (bonkor banker, 14.02.2008 17:47)
  2. (bkz: parmak izi)
    #3003179 (objebi, 14.02.2008 17:51)
  3. zarar gören deriden arta kalan, kendine güveni zedeleyen izdir.
    #3003196 (plus, 14.02.2008 17:54)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanik izi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanik izi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanik izi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanik izi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » fuat ercan » saraydaki mucevher » ankara da bir surrealist melih gokcek » seyh edebali » turk opusmesi » din ve milliyetcilik ile uyutulmak » saw 5 » bunalimdayken entry girmek » marifet iltifata tabidir » aci soguk » barren woman » hakiki tosun pasa benim » yagmur sesi » yikilsin camiler acilsin akm ler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » bozzy blues » sabah yagmurlu havada ise gitmek » son killanma tarihi » homo habilis » real union » bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » erken yasta olgunlasmak » saadet partisi » yarak » tasak gecmek » sheep in fog » bilgisayar oyunlarindan ogrenilenler » maji » toplu tasima araclarinda bakacak yer sorunsali » fethullah gulen » single ladies » seoul » sinem kobal » emlakci » hoscakal