yanik camii 

kapat
  1. Arap Camii sonradan Yanık Camii, Ardahan ili Halil Efendi Mahallesi'de bulunan cami.

Caminin ne zaman ve kim tarafından yapıldığı kesin olarak bilinmemektedir. 93 Harbi olarak bilinen 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'nda ve ardından Ermeni işgali yıllarında Cami yağmalanarak harap hale getirilmiştir. 3 Ocak 1917 tarihinde ise Ermeni çeteciler tarafından camiye toplanan 373 Müslüman-Türk camiyle beraber diri diri yakılmıştır

kaynak : wikipedia
    #2392318 (migfer, 28.09.2007 02:01 ~ 02:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanik camii başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanik camii ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanik camii nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanik camii. Copyright of the articles are belong to their authors.

» al bunu sana aldim » outlet cenneti » motosiklet ile araba sollarken one dogru yatmak » gaza gelip osurmak » universitede uc alisverisi yapan ogrenciler » nada » elm » ferrarisini satan bilge » vize ve final donemi aktiviteleri » deli bozgun dolu dizgin » dunyanin en ezik sarkisi » ankara metrosu insaatinin 2004 te tamamen bitmesi » sozlukculerin blog adresleri » opel insignia » pmo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » guzel dostum » yeni bir kente girerken yasanan huzun » handover » muduru got etmek » louis isadore kahn » azerbaycan la turkiye birlesse olabilecekler » gerizekali sevgilim » otuz bir cekmek » angarya » cuzdanda gerekenler » eski pusku » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » converse giyen turbanli kiz » asik mahzuni serif » damak tadima uygun degildi » adnan aybaba fan club » system shock » muhim degil » ahmet turk un annesinin adinin turkiye olmasi » eric cartman