yani vermezsek cifte standart olur 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. cifte standart
  2. akp nin cifte standart uygulamasi
  3. hollywood da cifte standart
  4. sozlukte cifte standart
  5. moderasyonun cifte standart uygulamasi
  6. uludag sozlukteki cifte standart
  7. e ne olur yani
  8. kirk yillik kani olur mu yani
  9. olum ani dunya fani bir kere versen ne olur yani
  10. turban yani kalmadi laik yani versek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yani vermezsek cifte standart olur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yani vermezsek cifte standart olur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yani vermezsek cifte standart olur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yani vermezsek cifte standart olur. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » karga » radyo uludag » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » no promise » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » uludag sozluk » karpuzkabugu » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » yeni uuser olacaklara nick onerileri » july4th » alwayssleepy » arjen robben » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » ask » salvatore di stefano » silik entry havzasi » cesaretsiz sevgiliden medet uman salak sevgili » maji » hidrolik ve pnomatik » altin aramak » imam nikahin mesrulastirilmak istenmesi » iguananin olumu » komunistim diyerek ortam yapan tikky genc » jakobenlerin sonuncusu » vize haftasi » seyh riza » kadinlari itici yapan detaylar » guzelavrat otu » the couriers » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » tesvik sukelasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » desiree » zaman gazetesinin 1 milyon tiraj yapmasi » olin edirne genclik spor » al bunu sana aldim » cinleri tepesinde olmak